Formulari petició Com Funciona Barcelona per a grups

 

 

 

Les persones que no compleixin la normativa no podran accedir a l'interior de l'instal·lació.
A l'hora de triar la data preferent tingueu en compte que s'ha de demanar amb un mínim de 15 dies d'antelació i fixeu-vost bé en els dies que s'ofereix l'activitat. Aquesta sol·licitud està subjecta a les peticions d'altres grups i a la disponibilitat de l'equipament. Les reserves es faran per ordre d'arribada de les sol·licituds.
A l'hora de triar la franja tingues en compte l'oferta horària que s'ofereix per l'activitat que esculls.
Mínim de 10 persones i màxim depenent de l'activitat. Es pot consultar al web.
Nom de l'entitat o associació. En el cas de grup d'amics o familiars poseu un nom o paraula qualsevol per identificar-vos.
Si es tracta d'una entitat, cal posar el districte de la seva ubicació. En cas de grups amb diversitat de districtes dels participants, cal posar aquell del que prové la majoria.
Ompliu aquest camp a la màxima informació possible sobre el grup: nivell, context, interessos, expectatives, especificitats, edat, limitacions, etc.
És obligatòria l'assistència d'un responsable del grup durant tota l'activitat.
Dades de la persona responsable de grup que estarà present durant tota l'activitat.
Els tallers es poden dur a terme al vostre espai (sempre dins la ciutat de Barcelona) o a La Fàbrica del Sol.
Informació de l'adreça el més detallada possible. L'espai ha de comptar amb els requisits necessaris per dur a terme el taller.
Comentaris, especificitats, peticions especials...

Per estar al dia de tot el que passa sobre educació ambiental, sostenibilitat i ecologia urbana a Barcelona, podeu subscriure-us al butlletí mensual de La Fàbrica del Sol aquí