ITINERARI. L'ànima del bosc

El recorregut d'aquesta "passejada taller" passa per espais del Bosc Turull, on es troba l'Aula ambiental Bosc Turull gestionada per la SCEA (Societat Catalana d'Educació Ambiental), en els que descobrirem elements de la natura que ens inspiren per a crear, acompanyades de la il·lustradora Anna Font.

En aquesta activitat també donarem informació d'altres espais de Barcelona plens de natura i font d'inspiració. Llocs on podem trobar basses, horts, jardins de flors, etc. Altres llocs de la ciutat per a visitar i despertar les emocions i la creativitat. S'explicarà on se situen al Mapa Barcelona+Sostenible amb la informació que hi podem descobrir.
També és donaran a conèixer espais d'art com l'Escola de la Dona, Taller de 4 pintors, Escola d'art La Llotja, Escola Massana, on podem adquirir més tècniques artístiques.

Recomanem portar roba i calçat còmode per a caminar per l'espai exterior del Bosc Turull, així com una ampolla d'aigua. No cal portar material, ja que des de l'associació animal latitude es donarà tot el que sigui necessari per a fer el taller.

Aquesta "passejada taller" està dirigida a tots els públics, a persones que vulguin venir soles, a famílies, a amigues... a tothom qui vingui amb ganes de gaudir de la natura i deixar anar la imaginació.

Inscripcions a info@animallatitude.org

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Dia i hora: 
8/06/2022 - 18:00 a 20:00
Places: 
12places
Preu: 
gratuït
Punt de trobada: 
Aula Ambiental Bosc Turull. Passeig de Turull, 2, 08023 Barcelona