​Les entranyes de la ciutat: Dipòsit de regulació d'aigües pluvials

Baixarem al subsòl de la ciutat per visitar  les instal·lacions del dipòsit de regulació d’aigües pluvials i residuals del Parc Joan Miró i descobrir com s'eviten les inundacions i es preserva la qualitat de l'aigua de les nostres platges quan plou intensament. Els dipòsits són un element clau en la resiliència de les ciutats mediterrànies en front el canvi climàtic, que es preveu que provoqui pluges més concentrades i torrencials. Reflexionarem sobre la importància que té el control del cicle de l'aigua a les grans àrees urbanes i coneixerem els tipus d'aigua que hi ha a la ciutat.

Organitza: Aula Itinerant del Poble Sec (membre de la XEAB, Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona)

Amb el suport de Barcelona Cicle de l’Aigua, SA.

 

Observacions: 

Les normes són obligatòries per tots els participants i el responsable del grup es compromet a fer-les complir. En aquest sentit és especialment important recordar que cal anar vestit amb el cos totalment cobert (màniga llarga i pantaló llarg) i sabates tancades i planes. 

No es permet fer fotografies o gravacions de vídeo sense consentiment de l’Ajuntament (cal demanar-ho amb antelació). Les persones que no compleixin la normativa no podran accedir a l’interior de les clavegueres. No es permet l’entrada a menors de 8 anys. Consulteu la normativa de seguretat als arxius relacionats.

En cas de pluja, l’activitat s’anul·larà per motius de seguretat i es tornarà a programar un altre dia.
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Dia i hora: 
23/03/2023 - 10:00 a 11:30
Organitza: Aula Itinerant del Poble Sec
Places: 
24places
Preu: 
gratuït
Arxius relacionats
Adreça:  
C/ de la Diputació, 18, 08015 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
C. de Tarragona cantonada C. de la Diputació (lateral Besòs/Muntanya, al Parc Joan Miró, davant Les Arenas). Com arribar-hi? metro: Tarragona (L3), Espanya (L1 i L3); FGC: Espanya; bus: D20, H12, V7, 13, 27, 37, 46, 50, 91, 109, 150