TO: Llar sostenible

Vols donar un TO energètic a casa teva i aprofitar els recursos energètics al màxim? Entens la teoria però no saps com portar-ho a la pràctica? Necessites visualitzar aquests canvis?

Aquest taller requereix de la teva interacció i curiositat per conèixer tots els mètodes d’aprofitament energètic. La llar dinàmica es caracteritza per la seva adaptabilitat i dinamisme dels espais i els elements que la conformen, creant un espai funcional i 100% eficient.

Al llarg del taller es descobriran de forma totalment pràctica els recursos que tenim a l’abast i com gestionar-los per no perdre energia pel camí. Coneixerem aquesta llar innovadora i els mètodes actius i passius que s’han utilitzat per arribar a guanyar el tercer premi de sostenibilitat i recirculació del concurs internacional Solar Decathlon Europe 2019 celebrat el juliol de 2019. A més a més, extrapolarem els seus mecanismes per fer-los aplicables a qualsevol de les nostres llars i així, convertir també casa nostra en una llar eficient.

Vols saber-ne més? Clica aquí

I no et perdis el vídeo.

 

 

Preu: 
gratuït
Observacions: 

L'activitat té una durada d'1,5 h.

Nombre recomanat de participants: 15-20. 

Cal un mínim de 10 persones per a realitzar l’activitat (condicionat a les condicions COVID del moment). 

Cap reserva és vàlida sense confirmació. Les anul•lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació. 

Les activitats són en català i adreçades a públic adult.

 

Si sou un grup de més de 10 persones podeu sol·licitar aquí l'activitat de manera gratuïta per la vostra entitat, equipament o grup d'amics. 

Punt de trobada: 
Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC. Campus Diagonal Besòs, Edifici A (c/ d'Eduard Maristany, 16).