El 19 d'octubre vam gaudir d'una sessió virtual d'assessorament i resolució de dubtes sobre el valor de la temporalitat: models de producció i distribució alimentària, planificació d'un hort urbà i estratègies per a conservar i allargar la disponibilitat dels productes.
No saps com donar sortida a tots els tomàquets que culls a l’hort durant l’estiu? Et preguntes com és que pots comprar tomàquets al mercat durant tot l’any? En aquesta sessió es va reflexionar sobre la temporalitat dels productes hortícoles. Es va analitzar quins són els models de producció i distribució de productes en la indústria agroalimentària, a la vegada que vam entendre com fer una bona planificació de sembra i plantació i algunes estratègies per a conservar i allargar durant tot l’any la disponibilitat dels productes que cultivem.
Aquesta sessió està relacionada amb la següent càpsula informativa:
Com planifiquem per collir tot l’any? - Tasques per fer sembra i plantació a cada estació de l’any
També podeu consultar els RECURSOS complementaris esmentats al vídeo.
En el marc de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.
