Princesa49

Visita a la primera iniciativa d’habitatge cooperatiu de Barcelona, un projecte comunitari i sostenible.

Princesa49 és la primera iniciativa d’habitatge cooperatiu a Barcelona que es va pensar en comú per viure en comú.

Al ser un projecte d’habitatge col·lectiu descobrirem no només la seva arquitectura, sinó també el valor que li han donat a les cures i a les emocions de les persones que hi viuen.

En aquesta visita guiada ens presentaran com es va gestar el projecte i visitarem els diversos espais que conformen l’edifici, des dels habitatge particulars fins als serveis comunitaris. També veurem les diferents actuacions que s‘han dut a terme per a reduir i optimitzar el consum, com són l’aïllament de totes les parets exteriors amb suro i fang, la millora i recuperació de les fusteries, la incorporació de sistemes radiants i la centralització de totes les instal·lacions (caldera de pèl·lets, plaques solars, dipòsit d’aigües pluvials i dipòsit de reciclatge d’aigües grises).

A càrrec de la cooperativa Sostre Cívic.

Organitzat per l'Aula Ambiental de Ciutat Vella.

En el marc de l’Open House.

Cal inscripció prèvia.

Lactivitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Lamentem informar-vos que les places estan exhaurides. La vostra inscripció passarà a formar part de la llista d'espera.

Dia i hora: 
22/10/2021 - 16:30 a 17:30
Places: 
10places
Preu: 
gratuït
Adreça:  
Carrer de la Princesa, 49, 08003 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
Princesa 49