Gots reutilitzables

***NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS***

Són de plàstic dur i us permetran gaudir de les festes oblidant-vos de si es trenca la vaixella i reduint les bosses d'escombraries generades!

Què és?

Gots de plàstic reutilitzables per a begudes. Durant les festes es generen una bona quantitat d’envasos, sobretot si es fan servir vaixelles d’un sol ús. Amb aquests gots es poden fer festes disminuint la generació de residus. És bo que l’ús dels gots s’emmarqui en un conjunt d’iniciatives ambientals a la festa: estalvi d’aigua i electricitat, recollida selectiva de residus, productes regionals, ús de materials durables que es puguin fer servir en futurs esdeveniments, il·luminació amb bombetes de baix consum, etc. Només d’aquesta manera hi haurà una bona sensibilització per part dels assistents que assegurarà unes bones pràctiques festives.

Objectiu: Fomentar la prevenció de residus

Destinataris: Tot tipus de públic.

Material:

130 gots de Polipropilè homopolímer de 33 cl.

Per tal que es retornin tots els gots us fem les següents recomanacions:

És important que a la festa es faci una bona tasca de sensibilització i d’educació ambiental per part dels organitzadors. S’ha d’informar als participants que la festa integra actuacions ambientals encaminades a fer-la més sostenible. Una d’aquestes actuacions és la utilització de gots reutilitzables que s’ha de presentar com una millora ambiental de la festa i no com un record que es pot endur a casa. Per això cal potenciar el retorn dels mateixos.

Abans de la festa, s’ha d’assegurar el bon funcionament de la iniciativa del got fent una bona campanya d’informació on quedin ben definits:

-  L’horari d’atenció de les parades de lloguer i retorn de gots.

-  El preu del lloguer del got (normalment es fixa en 1 euro però es podria pujar fins a 2 per a que més gots fossin retornats).

Durant la festa és important muntar un nombre suficient de parades de lloguer i retorn de gots que siguin el màxim de visibles i que portin lemes a favor de la reutilització i de la minimització dels residus.
Després de la festa és important que un equip dels organitzadors revisi la zona per assegurar-se de que no queda cap got.

Si tot i així, alguns gots es perden o són malmesos l’entitat es compromet a retornar el mateix número de gots que li van ésser cedits (comprant-los per exemple).

Preu: 
Gratuït
Observacions: 

La cessió està sotmesa a la disponibilitat del material. ***NO DISPONIBLE FINS A NOU AVIS***

La reserva no és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol i realitzada per escrit.

Per a la cessió del material es requereix entregar una fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant.

Període de cessió:

Per a actes puntuals i segons disponibilitat de calendari.

La recollida i el lliurament del material es fa a La Fàbrica del Sol.

L’entitat o persona física es fa responsable del transport i haurà de tornar tots els gots que se li han cedit nets i en bon estat.

El procés de neteja de gots s’ha de fer tant abans d’utilitzar-los com després.

Cal respectar les dates de recollida i retorn del material pactades.

Adreça:  
Passeig de Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. Com arribar-hi? Metro: Barceloneta (L4) o Ciutadella | Vila Olímpica (L4); Bus: D20, V21, V27, 136, 45, 59 i 92; TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4); Pàrquing de bicicletes i Bicing