Sala Lluerna

La Fàbrica del Sol disposa d'un espai de 30 m2 per a les vostres activitats i actes de medi ambient i sostenibilitat urbana, on hi podeu realitzar reunions, trobades, xerrades...

Aforament: 20 persones dempeus i 15 assegudes

La infraestructura de l'espai és la següent:

_Pantalla de projecció i projector portatils
_Accés a internet (també a la xarxa corportativa de l'Ajuntament de Barcelona)
_15 cadires plegables
_1 taula (1,80 x 0,80 m) mòbil i plegable
_Climatització
_Llum natural
_Lavabos propers
_Accés directe a la Sala Barceloneta

Per a altres necessitats específiques, consulteu amb l'equip de La Fàbrica del Sol.

Dia i hora: 
De dimarts a divendres de 16.30 a 19.30 h
Agost: no es fa cessió d'aquest espai
SUBJECTE A DISPONIBILITAT
Observacions: 

Preu: la cessió d'espai és gratuïta per a entitats sense ànim de lucre. No es contempla la cessió per a actes no gratuïts en els quals es cobra un preu als assistents, com ara cursos, jornades formatives o similars. Tampoc es farà cessió d'espais per a actes comercials o promocionals d´empreses.
Accessibilitat:
la Sala Lluerna es troba al 1r pis i s'hi pot accedir amb ascensor.

En el cas d'entitats sense ànim de lucre, La Fàbrica del Sol ofereix difusió i assessorament gratuït de les activitats que realitzin.

Abans de les cessions d'espai es farà per part del personal de La Fàbrica del Sol una petita introducció sobre l'equipament.

La cessió de l'espai està sotmesa a la disponibilitat de l'equipament. La reserva no és vàlida sense la confirmació per correu electrònic del personal de La Fàbrica del Sol.

Les sol·licituds s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies. No es poden demanar amb més de 4 mesos d'antelació.

L’entitat o persona física es fan responsable del muntatge i desmuntatge de la sala, el manteniment i l'ús adequat de l'espai i del material, així com de la seva reparació o reposició si fos necessari (amb previ avís al personal de La Fàbrica del Sol). Si l'activitat portada a terme deixa el terra o el mobiliari brut, abans de marxar i dintre de l'horari pactat, l’entitat o persona física es fa responsable de la seva neteja.

Cal respectar les hores d'entrada i de sortida de l'espai. Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar la cessió d'espai. Durant el mes d'agost no es fa cessió d'aquest espai.

Vista de la sala lluerna
Adreça:  
Passeig de Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
La Fàbrica del Sol. Pg. de Salvat Papasseit, 1. Per arribar-hi: Metro: Barceloneta (L4) o Ciutadella | Vila Olímpica (L4); Bus: D20, V21, V27, 36, 45, 59 i 92; TRAM Besòs: Ciutadella | Vila Olímpica (T4); Pàrquing de bicicletes i Bicing