Parlem dels Horts: Converses amb un expert per resoldre els nostres dubtes a l'hora de tenir cura d'un hort

Converses de la mà de l'expert Arnau Montserrat per facilitar recursos i eines per crear un hort a casa o cultivar els horts comunitaris que hi ha a la ciutat de Barcelona.

Si t'interessa l'agricultura urbana i necessites aclariments o aprofundir en alguna qüestió, fes-nos arribar les teves consultes omplint aquest formulari i mirarem de donar-hi resposta en aquestes 4 sessions formatives que farem els propers mesos.

Al web del Sembra Natura, trobareu Càpsules informatives en format vídeo sobre com tenir el vostre propi hort i recursos complementaris que van des d'un calendari de plantació a quina és la fauna útil o la flora amiga.

 

 

Enverdeix-te. Oportunitats de millora del vostre verd

Sessió participativa per recollir les necessitats i els interessos de les organitzacions i persones interessades a ampliar la natura en els vostres espais, i poder oferir un servei de recursos.
Dia i hora:
19/05/2022
16:00 - 17:45
www.hortsdeldelta.com

Parlem dels horts: Alimentar-nos tot l'any

Sessió virtual d'assessorament i resolució de dubtes sobre el valor de la temporalitat: models de producció i distribució alimentària, planificació d'un hort urbà i estratègies per a conservar i allargar la disponibilitat dels productes.
Dia i hora:
La sessió en directe ja va tenir lloc el 19/10/21, però la pots veure en diferit:
https://www.youtube.com/watch?v=-kdr3poSeZE

Parlem dels horts: Alimentar la terra de manera responsable

Sessió virtual d'assessorament i resolució de dubtes sobre la importància de l'abonament de la terra i les alternatives que redueixen l'impacte dels actuals models.
Dia i hora:
La sessió en directe ja va tenir lloc el 12/11/21, però la pots veure en diferit: https://www.youtube.com/watch?v=Nu0EUqAdUaE

Parlem dels Horts: Cultivar diversitat

Sessió virtual d'assessorament i resolució de dubtes sobre la biodiversitat agrícola i la preservació del patrimoni agroecològic.
Dia i hora:
La sessió en directe ja va tenir lloc el 10/12/21, però la pots veure en diferit:
https://www.youtube.com/watch?v=5vVBVkRl2HI

Parlem dels Horts: Cuidar la salut de l'hort

Sessió virtual d'assessorament i resolució de dubtes sobre entendre l’hort urbà com una illa de biodiversitat, l’equilibri de la qual contribueix a la salut de l’hort.
Dia i hora:
La sessió en directe ja va tenir lloc el 14/01/22, però la pots veure en diferit: https://www.youtube.com/watch?v=JdbkxU9_WE0