Taller de cuina: proteïnes vegetals

Reduir el consum de carn és beneficiós tant per la nostra salut com per la del planeta. En aquest taller de cuina aprendrem a cuinar diverses receptes riques en proteïna vegetal.

La forma en què ens alimentem és fonamental per la sostenibilitat del planeta i de la nostra salut. En aquest taller descobrirem perquè és important reduir el nostre consum de carn i aprendrem a cuinar exquisides receptes riques en proteïnes vegetals, com hamburgueses, patés i salses, que ens ajudaran a tenir una dieta més respectuosa amb el medi ambient i amb la nostra salut!

A càrrec de 'Cuina saludable amb la Cesca'

Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021’

Cal inscripció prèvia: ccnavas@bcn.cat o 93 349 35 22, 699 90 23 59 

 

Dia i hora: 
26/05/2021 - 18:30 a 20:30
Aula Ambiental de Sant Andreu
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Activitat híbrida (plataforma virtual i a la vegada amb públic presencial en directe si les circumstàncies ho permeten).

L'enllaç de la plataforma Zoom es farà arribar als inscrits.

S'enviarà el llistat d'ingredients necessaris prèviament a l'activitat.

Punt de trobada: 
Plataforma virtual / presencial depenent de les circumstàncies sanitàries.