Visita al Biomarket

Visita al Biomarket per conèixer les interioritats i els objectius d’aquest centre innovador.

Us proposem descobrir tots els secrets d’aquest mercat, ubicat en un edifici sostenible i eficient energèticament i dedicat en exclusiva a la venda de productes bio.

Mercabarna disposa del primer mercat majorista d’aliments frescos ecològics d’Espanya, una aposta en ferm per fer valer la comercialització d’aquests aliments i facilitar-ne la distribució. La iniciativa respon a una de les fites de l’estratègia “Barcelona menja sostenible” i de la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Requeriments: calçat còmode i tancat (considerar que pugui ser una mica impermeable) i alguna peça d’abric.

Cal remarcar que Mercabarna és un polígon alimentari amb una activitat constant, i amb un trànsit intens de vehicles de gran tonatge i de carretilles elevadores. Per aquest motiu s’han d’extremar les precaucions, especialment com a vianants, per evitar situacions perilloses, i per destorbar l’activitat el mínim possible.

L'activitat pertany a l'itinerari 7 - Més Setmana de l'Alimentació Sostenible.

Organitzat per la Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

En col·laboració amb el Mercabarna.

En el marc de Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Cal inscripció prèvia.

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Les places per a aquesta activitat s'han exhaurit. La vostra inscripció passarà a formar part de la LLISTA D'ESPERA.

Dia i hora: 
15/10/2021 - 10:00 a 12:00
Organitza: Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)
Places: 
20places
Preu: 
gratuït
Observacions: 

Com arribar al Mercabarna

Amb transport públic:

Autobús Línia 109: Des de l'Estació de Sants o la Plaça Espanya (Barcelona) Parada de destí al Carrer Major, davant l’edifici central de Mercabarna anomenat Centre Directiu (edifici alt i blanc)(+informació). 

Metro Línia 9 sud: La parada de metro Mercabarna es troba a la porta K del recinte. El recorregut de la línia va de Zona Universitària fins a la Terminal 1 de l’Aeroport (+informació).

Línia 21: Des de l'avinguda del Paral·lel (Barcelona) (+informació).

 

Adreça:  
Carrer Major, 76, 08040 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
Recepció al Centre Directiu de Mercabarna, a càrrec de Neus Paradell i David Gomicia. C/ Major de Mercabarna, 76. Centre Directiu, 5a planta, 08040 Barcelona. Telèfon: 93 556 30 00 (24 hores)