Presentació de la novel·la gràfica 'En las entrañas de la bestia'
Where: Palau de la Virreina
La Rambla, 99
Barcelona
Barcelona

Activitats anteriors / Seminaris i conferències

En las entrañas de la bestia

Presentació de la novel·la gràfica 'En las entrañas de la bestia'
Ángela Bonadies i Manel Fontdevila

02.06.2022


Dijous 2 de juny, 19 h
Espai 4. Entrada lliure. Aforament limitat

Presentarem, per primera vegada, el còmic imprès En las entrañas de la bestia, d'Ángela Bonadies i Juan José Olavarría, juntament amb Manel Fontdevila. Amb ell tindrem un intercanvi d’impressions a partir de la seva pràctica i la seva experiència. Parlarem de la censura i de les formes que adquireix, dels motius que ens empenyen a fer una novel·la gràfica i de com es construeix.

 

Ángela Bonadies (Caracas, 1970). La seva obra fotogràfica se centra en la memòria, l’arxivament, la visibilitat i la invisibilitat d’estructures socials i les tensions entre el món urbà i el món rural. Escriu a partir del viatge i d’algunes notes fotogràfiques barrejades amb lectures, records, somnis, notícies i troballes quotidianes.

Manel Fontdevila (Manresa, 1965). Després de passar per diverses revistes de còmics dels noranta, el 1995 va començar a treballar a El Jueves, on va crear les sèries «La Parejita» i «Para ti, que eres joven», a part d’una portada condemnada per l’Audiència Nacional. El 2014 va deixar la revista. També, des de 2007, va publicar un acudit diari a l’edició en paper de Público i, des de 2012, fa el mateix a elDiario.es. Ha publicat una trentena de llibres d’humor i còmics.