Exposicions / Vídeo


Escrit en l'aigua
Amb Ester Pino

14.09.2022


Amb motiu d'Escrit en l’aigua, pensament i paraula volen agafar-se de la mà i, doncs, deixar obertes les portes d’aquesta exposició per experimentar altres tipus d’exploració.

Per a això, Èlia Llach ha convidat dues persones que d’alguna manera sempre l’han acompanyat: d’una banda, Miguel Morey, amb qui Èlia es va estavellar contra el pensament, i de l’altra, Ester Pino, amb qui Èlia es va estavellar contra la paraula.

Mentrestant, l’apuntador de l’exposició continua preguntant: què vens a buscar? Què et falta?

 

ESTER PINO ESTIVILL és doctora en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada i professora associada d’Estudis literaris a la Universitat de Barcelona. És també professora col·laboradora del màster en Humanitats de la UOC i professora de Literatura i cinema al CIEE. Ha estat professora de literatura a l’École normale supérieure de Lyon i a la Universitat de la Sorbona (París) i actualment és membre del grup d’investigació Literatura Comparada en l’Espai Intel·lectual Europeu (UB). Els seus principals camps d’investigació giren entorn de les poètiques de la modernitat, la circulació i els usos de la teoria literària francesa en la segona meitat del segle xx, així com de la reflexió teòrica sobre les pràctiques educatives i la institucionalització de les ciències humanes. Ha publicat articles sobre Roland Barthes, Jacques Derrida i Giorgio Agamben, entre d’altres, a diverses revistes acadèmiques, així com reportatges i ressenyes a diferents revistes literàries i culturals.