Necessites producte fresc per fer un bon dinar? Vols anar a la perruqueria o a un centre de bellesa? Tens infants que vulguin passar-ho bé aprenent idiomes?

El districte de les Corts t'ofereix centenars d'opcions per comprar productes i serveis de proximitat.

Descobreix els eixos i associacions comercials del territori, així com el nostre mercat:

Proximitat, tracte personal, producte de qualitat... i tot a tocar de casa! Et descobrim l'oferta comercial de proximitat del districte de les Corts! 

Notícies

Calendari del 2023 d’obertura de comerços en diumenges i festius

02/01/2023 - 15:02

Comerç i mercats. Totes les botigues de Barcelona podran obrir els dies 8 de gener, 1 i 26 de novembre i 3, 6, 8, 10, 17, 24 i 31 de desembre.

Els establiments a peu de carrer ja poden sol·licitar l’ajut per a l’estalvi energètic

23/12/2022 - 16:20

Comerç i mercats. Els locals podran optar a subvencions de fins a 3.000 euros.

Sons de Ciutat apropa la música en viu als mercats i eixos comercials de les Corts

10/11/2022 - 09:25

Comerç i mercats. Durant 6 mesos, 94 formacions oferiran 200 concerts en 82 espais repartits per tots els districtes de Barcelona.

https://ajuntament.barcelona.cat/somdemercat

La parada ‘La Barqueta’ del Mercat de les Corts rep el reconeixement de les ‘Bones idees per canviar el món 2021’

02/09/2022 - 09:26

La peixateria ‘La Barqueta’ promou la venda de peix de proximitat i de llotja, pescat amb tècniques sostenibles, tenint un 98% del seu producte d’aquestes característiques.

Consulta els eixos comercials i les seves botigues

El Cor de les Corts

L'Associació de comerciants i empresaris el Cor de les Corts vol donar protagonisme, posar en valor i fomentar el comerç de proximitat i l'hostaleria, i possibilitar alhora un treball conjunt entre aquests, les entitats locals i els grans operadors en tot el seu entorn.

Cercador de botigues
Pàgina web

El Mirall de Pedralbes

Des de la seva constitució, fa més de 25 anys, l'Associació El Mirall de Pedralbes busca fomentar i promocionar el comerç de proximitat de la zona, generant activitats d'interès, tant pels establiments com per les persones consumidores i el veïnat. 

Cercador de botigues
Pàgina web

Les Corts comerç 08028

L'associació de comerciants, empresaris i entitats del barri de la Maternitat i Sant Ramon, es va crear l'any 2017 amb l'objectiu d'impulsar i contribuir al desenvolupament i la millora dels comerços, negocis associats, així com promoure espais de trobada i comunicació.

Cercador de botigues
Pàgina web

Eix Sants-les Corts

L'Eix comercial Sants-Les Corts, creada l'any 2005, és una entitat sense ànim de lucre que reuneix els comerços dels carrers Galileu, Vallespir, Joan Güell i els carrers de l'entorn, apostant pel comerç de barri a base de professionalitat, proximitat i qualitat.

Cercador de botigues
Pàgina web

El Mercat de les Corts

Situat al número 215 de la travessera de les Corts, el Mercat de les Corts va ser construït l’any 1961 i remodelat primerament al 1993, per adaptar el mix comercial a les noves demandes i als nous usos comercials. El projecte de remodelació va  comportar una total renovació interior i exterior del mercat. La rehabilitació de les façanes va permetre aconseguir un dels principals objectius en la reforma del mercat; la millora de l’accessibilitat. 

A més, el Mercat ofereix una atenció especial als seus clients amb el servei de repartiment a domicili gràcies al conveni entre l’Institut de Mercats de Barcelona i l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral. Per a més informació, cal adreçar-se al Punt d’atenció del Mercat o al telèfon 667 570 336.

Consulta el web del Mercat i les seves parades

 

Agenda

Fira "Artesans de la Terra"

Fira de productes artesans de les Corts.

Quan:
Acte permanent
On:
Fira d'Artesans de la Terra *Plaça Concòrdia

Fira Espai d'Art a l'avinguda Diagonal

Fira d'artesania que reuneix creadors artístics.

Quan:
Acte permanent
On:
Fira Espai d'Art *Av Diagonal

Et pot interessar

Galeria de vídeos

Mostra’n més