Del 7 al 12 d'octubre, el districte s'omplirà de més de 150 activitats distribuïdes en 43 espais de festa als tres barris del districte i amb la participació de 59 entitats, associacions, equipaments i institucions organitzadores.

La pandèmia del coronavirus va provocar que l’any passat la Festa Major de les Corts celebrés una edició de petit format, readaptada amb una programació reduïda i pensada per complir amb tots els protocols.

Enguany, la millora dels indicadors de la pandèmia ha permès organitzar una festa amb més activitats de carrer i menys restriccions, i el veïnat de les Corts podrà gaudir de la Festa Major entre els dies 7 i 12 d’octubre amb un programa farcit d’actes i pensat  per a totes les edats.

Això sí, adaptat a la normativa vigent per la covid-19, amb reserva prèvia a totes les activitats, perimetratge i ús obligatori de mascareta i distància.

Un any més, la Festa Major torna a ser possible gràcies a la incansable feina que fan les entitats i comissions de festa organitzadores amb l’ajut del veïnat, dels equipaments culturals i esportius i del Districte de les Corts. 

Notícies

El veïnat torna a gaudir de la festa grossa

15/10/2021 - 12:13

La Festa Major de les Corts 2021 ha estat un èxit de participació en el centenar d'activitats per a tots els públics i una gran acollida per part del veïnat. Reviu els millors moments!

Les Corts ret homenatge a deu entitats i proclama el Cortsenc i Cortsenca d'Honor

13/10/2021 - 13:09

Aquest és un dels actes institucionals més destacats de la Festa Major.

La cultura popular i el veïnat, els protagonistes del cartell de la Festa Major de les Corts 2021!

14/07/2021 - 14:51

La cultura popular i els veïns i veïnes del districte van prendre el protagonisme del cartell guanyador de la Festa Major. 

Destacats

Cercador d'activitats