L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Galeria fotogràfica

Consulta la galeria fotogràfica de l'Espai d'Inclusió de les Corts per recuperar tots els actes i activitats!

Notícies

Cursa d’orientació inclusiva per a persones adultes al Parc de Collserola

03/05/2022 - 14:56

L’activitat l'han organitzat els districtes de les Corts i de Sarrià - Sant Gervasi, amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

Reunió dels representats dels tres grups de treball de la XAVI.

Engeguen els 3 grups de la Xarxa d'Accessibilitat i Vida Independent

25/04/2022 - 11:13

La XAVI és una xarxa d’acció publicoprivada que treballa per garantir els drets de les persones amb discapacitat engegant iniciatives que millorin l’accessibilitat i la vida independent de la persona. En formen part més de 65 entitats.

Barcelona presenta el 5è TRAM Barcelona Open

22/04/2022 - 12:30

El Torneig Internacional de Tenis en Cadira de Rodes comptarà amb 48 jugadors i jugadores i es consolida com un torneig de referencia del Uniqlo Wheelchair Tennis Tour.

El servei Vincles BCN s’adapta per incorporar persones amb discapacitat auditiva

13/04/2022 - 10:25

Inclusió. A més, disposaran d’una dinamitzadora amb formació en la llengua de signes.

El Servei de transport especial facilita el desplaçament en autobús adaptat o taxi a aquelles persones amb dificultats de mobilitat. 

Obert el termini per sol·licitar el Servei de transport especial fix pel curs 2022-2023

31/03/2022 - 11:51

El Servei de transport especial facilita el desplaçament en autobús adaptat o taxi a aquelles persones amb dificultats de mobilitat. Els serveis fixos són aquells que es repeteixen en hores, orígens i destinacions.

Joan Ramon Riera, ha participat a la conferència internacional “Persones amb discapacitat a la ciutat. Participació a la vida pública i política

Joan Ramon Riera exposa el compromís de la ciutat per l’accessibilitat universal en una conferència internacional a París

14/03/2022 - 11:13

El regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha remarcat que les prioritats de Barcelona són la vida independent i l’accessibilitat universal.

El Banc del Moviment (BdM) posa a disposició dels refugiats i refugiades d'Ucraïna que arribin a la ciutat, tot el seu material de suport, com cadires de rodes, crosses, caminadors i bastons.

Barcelona posa a disposició dels refugiats ucraïnesos amb discapacitat o problemes de mobilitat material de suport

10/03/2022 - 09:09

El Banc del Moviment (BdM) posa a disposició dels refugiats i refugiades d'Ucraïna que arribin a la ciutat, tot el seu material de suport, com cadires de rodes, crosses, caminadors i bastons.

La Nit dels Museus torna al seu format habitual

03/05/2022 - 15:29

En aquesta edició es podran visitar gratuïtament més de 120 exposicions i es podrà participar en més de 60 activitats programades.

Galeria de vídeos

Mostra’n més