L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Trobada inclusió

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Notícies

Professionals del sector turístic de les Corts es formen sobre accessibilitat i inclusió

12/12/2018 - 13:21

La jornada de formació sorgeix fruit de l'estudi "Accessibilitat als establiments turístics i comercials del districte de les Corts" presentat el passat mes de setembre.

Les persones amb discapacitat tenen uns drets que cal conèixer, respectar i garantir

05/12/2018 - 21:24

L'Ajuntament de Barcelona impulsa una campanya per donar a conèixer la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Les Olimpíades dels sentits protagonitzen la trobada anual de l'Espai d'Inclusió

29/11/2018 - 14:27

El dijous 29 de novembre es va celebrar la trobada anual dels agents que formen part de l’Espai d’Inclusió 20+20+20 del districte.

Membres de Dincat, Federació Veus i Salut Mental de Catalunya amb representants de l'Ajuntament després de la declaració institucional

L’Ajuntament de Barcelona es compromet amb el dret a vot de les persones amb discapacitat

26/11/2018 - 08:01

L'Ajuntament es compromet en una declaració institucional a fer efectives totes les accions que calgui per fer efectiu el dret de vot de les persones amb discapacitat en les properes eleccions municipals.

El Nadal arriba a les Corts amb una seixantena d'activitats

21/11/2018 - 12:09

Des de l'encesa de llums fins al concert d'any nou... desenes d'activitats per viure el Nadal a les Corts! Consulta la programació.

Portada de la guia

Una nova guia per acollir la diversitat d'infants i joves en l'esport

13/12/2018 - 14:12

La guia ofereix recursos i estratègies didàctiques per acollir la diversitat d'infants i joves, independentment de les capacitats que puguin tenir, en l'activitat fisicoesportiva dins i fora de l'horari escolar.

Imatge de la portada de la guia

Coneix la Guia per la defensa dels drets de les persones amb discapacitat física

12/12/2018 - 15:54

La guia, que s'ha editat també en versió lectura fàcil i amb criteris d'accessibilitat comunicativa, està disponible online i pretén ser una eina útil i pràctica que facilita la denúncia de la vulneració de qualsevol dret

Oberta la convocatòria de subvencions pel 2019

12/12/2018 - 15:50

El dimarts dia 8 de gener a les 16:30 h, es durà a terme la sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions on explicarem les particularitats de les subvencions gestionades per l'IMPD

Galeria de vídeos

Mostra’n més