L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Membres de l'Espai d'Inclusió

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Notícies

Correblau, la cursa solidària amb l’autisme

16/10/2018 - 08:00

El diumenge 21 d’octubre té lloc el CorreBlau, una cursa solidària per recaptar fons per finançar un projecte d’inclusió escolar de l’alumnat amb autisme

L'Open House Barcelona 2018 aposta per l'accessibilitat

18/10/2018 - 09:18

S'han previst itineraris accessibles i també aportar a la programació del festival espais de crítica i debat per aprofundir en la relació entre l’arquitectura i l’accessibilitat.

Foto de família de tots els premiats amb el jurat i les autoritats

Barcelona escull per primera vegada en un concurs públic la imatge per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

26/09/2018 - 07:54

La creació guanyadora, que és obra de Marcos Alfonso García, ha estat escollida entre 27 propostes diferents. El jurat també ha lliurat un segon premi a la Fundació TEAS i un accèssit a Melissa Heredia, de la Fundació Catalana síndrome de Down.

Coneix els 60 anys de l'Escola Paideia a la nova exposició de la Seu del Districte

20/09/2018 - 12:49

La mostra es pot visitar del 20 de setembre al 29 d'octubre, al Saló Expositiu Les Corts.

Per un turisme i un comerç més accessibles

17/09/2018 - 14:37

El Districte de les Corts, juntament amb la Universitat Ramon Llull, ESADE i l'IMPD, presenten l'estudi "Accessibilitat als establiments turístics i comercials del districte de les Corts".

Els pisos de transició a la vida independent fomenten la inclusió i l'autonomia

07/09/2018 - 11:26

Aquest divendres s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament i les entitats participants. Els participants hi començaran a viure a finals de mes.

Oberta la inscripció al 'Temps per a tu'

04/09/2018 - 07:46

Un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat

Més entitats i més projectes reben subvenció de l’IMPD

24/07/2018 - 07:45

Prop de 200 projectes d’atenció social, lleure inclusiu, promoció de la vida independent i inserció laboral de persones amb discapacitat rebran finançament de l’IMPD

Galeria de vídeos

Mostra’n més