L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Trobada inclusió

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Notícies

El districte de les Corts constitueix el grup motor de turisme i comerç socialment responsable i inclusiu

28/01/2020 - 14:28

La iniciativa neix amb l’objectiu de crear una visió compartida entre els principals operadors turístics i comercials i el Districte per definir les Corts com a territori inclusiu, econòmic i mediambientalment responsable.

Recomanacions per a comunicar-se amb persones amb sordesa i sordceguesa

Presentem la guia de Recomanacions per a comunicar-nos amb persones amb sordesa i amb sordceguesa

12/11/2019 - 21:40

L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat ha treballat amb les entitats del sector una guia amb recomanacions per a comunicar-nos de manera efectiva amb persones amb sordesa o  sordceguesa.

"Posa't el davantal", el receptari inclusiu de l'Escola Moragas

07/10/2019 - 13:13

El llibre de receptes inclusives, elaborat per l'alumnat de l'Escola Moragas, ha estat presentat pel cuiners els germans Torres al Mercat de les Corts.

L’accés d’escúters de persones amb mobilitat reduïda s’amplia al Tram i als busos metropolitans

26/09/2019 - 14:52

Inclusió. La cobertura del transport públic adaptat arriba ara a 21 municipis.

Persones nedant al CEM Sant Jordi

Els centres esportius municipals incorporen una tarifa per a persones amb discapacitat

22/07/2019 - 17:00

La nova tarifa dels CEM per a persones amb discapacitat menors de 60 anys i posseïdores de la Targeta Rosa és un 43% més econòmica que la quota d’abonament adult als centres.

Per construir un món més igualitari. Guia de comunicació inclusiva. #BCNinclusiva

L’Ajuntament de Barcelona edita una Guia de comunicació inclusiva

14/06/2019 - 12:53

La Guia sensibilitza de la importància d’usar una comunicació lliure d’estereotips i prejudicis i ofereix eines concretes per fer-ho

Cinc anys compromesos vers la inclusió a les Corts

28/02/2019 - 08:35

Constituït el 3 de novembre de 2013, l’Espai d’Inclusió 20+20+20 ha complert cinc anys i ha impulsat gairebé una quarantena de projectes. Te'ls recordem en aquest informe.

La inclusió dels infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual, protagonistes de la següent sessió formativa de l'Esport Inclou

22/01/2020 - 12:22

Esport Inclou. El proper 5 de febrer, entre les 9 i les 14 hores, tindrà lloc un nou curs del programa de formació d’Esport Inclou. El coneixes?

Galeria de vídeos

Mostra’n més