L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Galeria fotogràfica

Consulta la galeria fotogràfica de l'Espai d'Inclusió de les Corts per recuperar tots els actes i activitats!

Notícies

Arriba l’últim espectacle familiar accessible de la temporada

02/05/2023 - 18:01

Últim espectacle familiar accessible de la temporada al Centre Cívic Tomasa Cuevas el pròxim diumenge 14 de maig a les 12 hores, a càrrec de la companyia la Puntual.

Espigolament de taronges amargues a les Corts per fabricar melmelada

06/02/2023 - 09:10

Alimentació sostenible. Entre el 3 i el 5 de febrer s'ha recollit la fruita dels arbres que es troben en places i carrers. A les Corts, s'ha fet la recollida al Monestir de Pedralbes.

Més de 350 persones acudeixen a la II Jornada de les Taules de Salut Mental de Barcelona

30/01/2023 - 13:54

La  jornada ha tingut lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, i han assistit més de 350 persones de sectors diversos que treballen per la salut mental de la ciutadania, així com de diferents institucions, organitzacions i entitats.

Vídeo de pràctiques d'alumnat amb discapacitat intel·lectual a TMB

TMB aposta per la inclusió amb un programa de pràctiques per a persones amb discapacitat

13/12/2022 - 12:40

El programa, que s'anirà repetint els pròxims anys, ha comptat amb el suport i l'acompanyament de l'Equip d'Assessorament Laboral de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

L'exposició "Un autre regard" ha retratat l'alumnat de l'escola Moragas

22/11/2022 - 13:40

L'espai expositiu de la Seu del Districte de les Corts ha acollit l'exposició fotogràfica de l'alumnat de l'escola Jeroni de Moragas.

La Ludoteca Guitard, reimaginada per millorar l’accessibilitat

30/09/2022 - 09:12

Inclusió. La ludoteca disposa de sales multisensorials i el suport de les eines digitals adaptades perquè tothom pugui fer ús de l’espai sense barreres.

Temps per a tu. Activitats de lleure per a persones amb discapacitat.

Obertes les inscripcions al 'Temps per a tu', activitats de lleure per a persones amb discapacitat

05/09/2022 - 13:54

La novetat d'enguany és que el tràmit de sol·licitud del programa s'ha de fer a través de l'Oficina Virtual de Tràmits de l'Ajuntament de Barcelona.

Punt d'atenció del Banc del Moviment

El Banc del Moviment reprèn el servei després de l'estiu

02/09/2022 - 15:25

El dilluns 5 de setembre, el Banc del Moviment reprèn l’atenció telemàtica i l’atenció presencial amb cita prèvia.

Galeria de vídeos

Mostra’n més