L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Galeria fotogràfica

Consulta la galeria fotogràfica de l'Espai d'Inclusió de les Corts per recuperar tots els actes i activitats!

Notícies

Cartell de La Mercè 2023

Gaudeix la cultura accessible a les festes de la Mercè

22/09/2023 - 12:00

La ciutat celebra la Mercè del 22 al 25 de setembre proposant plans culturals amb mesures d’accessibilitat.

Partit de bàsquet en cadira de rodes.

Torna la Jornada Inclusiva de l’Esport Adaptat de Barcelona

06/09/2023 - 17:50

L’esdeveniment, que promou la pràctica esportiva de les persones amb discapacitat, tindrà lloc el 23 de setembre a l’Arc de Triomf

La Festa Major de les Corts 2023 ja té cartell!

20/07/2023 - 09:31

Escalfant motors per la Festa Major de les Corts, us presentem el cartell d'enguany, amb il·lustracions fetes per les persones usuàries del Centre Ocupacional Les Corts.

Inscripcions obertes per la cursa solidària “En Marxa per la paràlisi cerebral” de la Festa Major de les Corts

20/07/2023 - 09:18

La cursa, que celebra els 11 anys, serà el diumenge 8 d'octubre a partir de les 9.30 h amb sortida a l'avinguda Sant Ramon Nonat.

Portes obertes i rutes per celebrar la Festa Major

26/09/2023 - 09:15

El veïnat podrà conèixer diferents espais com els Pavellons Güell i el Monestir de Pedralbes, i redescobrir el districte amb quatre rutes. Com a novetat, es faran portes obertes al Nou espai jove i al remodelat centre de serveis socials.

Una festa major encara més inclusiva

26/09/2023 - 08:58

Aquest 2022 s’amplia significativament el nombre d’activitats que ofereixen mesures d’accessibilitat com la interpretació en llengua de signes, l’audiodescripció o la subtitulació.

Reunió de la XIB amb persones assegudes en forma de rodona.

S’inicia la formació als equips tècnics de la Xarxa per a la Inclusió Laboral

24/07/2023 - 11:58

La Xarxa per a la Inclusió Laboral de Barcelona (XIB) es forma en un taller d’emocions i crea un espai de reflexió periòdic sobre itineraris laborals i metodologia de l'ocupabilitat per competències.

Un nen i una nena en cadira de rodes jugant al tennis.

Obert el període d’inscripció a les activitats esportives extraescolars per a infants i joves

20/07/2023 - 15:43

Les activitats esportives, homologades per l’Institut Barcelona Esports (IBE) de l’Ajuntament de Barcelona, obren el seu període d’inscripció per a menors de 19 anys.

Galeria de vídeos

Mostra’n més