L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Membres de l'Espai d'Inclusió

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Notícies

Els Músics de Bremen, teatre per a tothom

20/11/2018 - 11:18

La sessió de teatre accessible serà aquest diumenge, 25 de novembre, a les 12 h. La tradicional història d'aquests quatre animals arriba a tots els públics gràcies al teatre accessible i a la companyia Sim Salabim Teatre.

Mapa de la ciutat amb diversos comerços assenyalats

L'IMPD convoca ajuts a la formació per a la gestió de comerços de proximitat

14/11/2018 - 20:07

Del 15 al 22 de novembre, ambdós inclosos, es poden presentar les sol·licituds per aquests ajuts que tenen l'objectiu d'acompanyar les persones amb discapacitat perquè puguin emprendre.

Una desena d'activitats per celebrar el Dia internacional de les persones amb discapacitat

14/11/2018 - 12:13

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i a les Corts ho celebrem oferint un ampli i divers ventall d'activitats, que s'iniciaran el dia 20 de novembre fins a mitjan desembre.

Les 'Pinzellades oníriques' del Centre Ocupacional Les Corts s'instal·len a l'Espai Expositiu

06/11/2018 - 10:25

L'exposició pictòrica es pot visitar del 6 de novembre al 10 de desembre, de 9 a 20 h.

El districte encén els llums de Nadal el proper dijous 22!

16/11/2018 - 09:03

El Nadal arriba a les Corts! Jocs i tallers, música i l'esperada encesa de llums de Nadal, el dijous 22 de novembre a partir de les 17.30 h a la plaça Comas.

Imatge de l'entrada del CAP de Sant Martí de Provençals

Els Centres d’Atenció Primària de Barcelona presenten alts nivells d’accessibilitat per a persones amb diversitat funcional

30/10/2018 - 14:31

L’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i el Servei Català de la Salut (CatSalut) presenten els resultats d’un exhaustiu estudi que referma el compliment de la normativa vigent en matèria d'accessibilitat

IV Cursa d’orientació inclusiva als jardins de la Maternitat

25/10/2018 - 11:53

S'ha celebrat la IV Cursa d’orientació inclusiva als jardins del recinte de la Maternitat

Foto de família de tots els premiats amb el jurat i les autoritats

Barcelona escull per primera vegada en un concurs públic la imatge per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

26/09/2018 - 07:54

La creació guanyadora, que és obra de Marcos Alfonso García, ha estat escollida entre 27 propostes diferents. El jurat també ha lliurat un segon premi a la Fundació TEAS i un accèssit a Melissa Heredia, de la Fundació Catalana síndrome de Down.

Galeria de vídeos

Mostra’n més