L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Notícies

Inici de l'atenció presencial, amb cita prèvia, al Servei d’Atenció al Públic i a l’Equip d’Assessorament Laboral

Atenció presencial, amb cita prèvia, al Servei d’Atenció al Públic i a l’Equip d’Assessorament Laboral

20/05/2020 - 17:29

El Servei d’Atenció al Públic (SAP) i l’Equip d’Assessorament Laboral (EAL) de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), atendran presencialment amb cita prèvia quan sigui necessari i mantindran l'atenció telemàtica.

Targeta d'aparcament per a persones amb discapacitat

Es prorroga la vigència de les targetes d'aparcament per a persones amb discapacitat i d'aparcament de transport col·lectiu

20/05/2020 - 10:21

En motiu de l'estat d'alarma ocasionat per la Covid-19 s'han suspès els terminis en la tramitació de procediments administratius, el que suposa canvis en la caducitat i renovació de les targetes d'aparcament.

Esport Inclou

La inclusió de persones amb discapacitat visual a les activitats dirigides i a la sala de fitnes, presents a la següent sessió formativa de l'Esport Inclou

15/05/2020 - 15:37

Esport Inclou. L'Esport Inclou segueix molt present a la ciutat i la propera sessió formativa s'adapta al moment i serà també online, el proper 27 de maig

Obert un nou habitatge per atendre persones amb discapacitat en risc d’exclusió social

Obert un nou habitatge per atendre persones amb discapacitat en risc d’exclusió social

29/04/2020 - 16:19

El Consorci de Serveis Socials habilita una vivenda de 6 places al districte de l'Eixample per atendre a persones amb discapacitat que, degut a la seva situació i l'estat d'emergència sanitària requereixen una atenció especial.

Barcelona reforça els serveis i recursos per cuidar la salut emocional de la població

25/04/2020 - 20:19

L'Ajuntament de Barcelona elabora una guia breu de serveis i recursos per cuidar la salut mental i emocional durant l'estat d'alarma i confinament causat per la Covid-19

Activitats estiu persones amb discapacitat

Suport a la inclusió a les activitats d'estiu 'T'estiu molt' 2020

20/04/2020 - 12:13

Davant l’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, les inscripcions a les activitats de la campanya “T’estiu molt”, inclosos els Campus Olímpia, es faran telemàticament a partir del 25 d’abril

Repartim equips de protecció a les persones que viuen als habitatges de vida independent i als professionals de suport

Repartim equips de protecció a les persones que viuen als habitatges de vida independent i als professionals de suport

20/04/2020 - 11:39

L'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) ha repartit equips de protecció.

Més de 2.400 consultes telemàtiques ateses pel servei d’atenció precoç a la infància

Més de 2.400 consultes telemàtiques ateses pel servei d’atenció a la petita infància

20/04/2020 - 11:17

Covid-19. Els CDIAP mantenen l’atenció telemàtica a les famílies amb infants menors de 6 anys que necessiten suport específic.

Galeria de vídeos

Mostra’n més