L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Notícies

servei de bus adaptat a persones amb discapacitat

Nou assistent virtual a les parades de bus per fer-les més accessibles

17/09/2020 - 09:14

Mobilitat i transports. També continua el desplegament del sistema NaviLens d’etiquetes intel·ligents a tota la xarxa de transport públic.

Persona treballant en l'Espai Mar

Publicació de les resolucions provisionals de les subvencions per projectes d’inclusió laboral

14/09/2020 - 22:30

L’objectiu de les subvencions és reforçar projectes d’inclusió laboral en el mercat ordinari de treball

Una persona treballant davant ordinadors al Centre de Control del Metro

TMB obre una oferta laboral de suport auxiliar de tasques administratives per a persones amb discapacitat

09/09/2020 - 15:27

L'Equip d'Assessorament Laboral (EAL) de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) col·labora amb Transport Metropolitans de Barcelona (TMB).

Adaptació del cartell de la festa de La Mercè 2020

La Mercè inclusiva, una festa per a tothom

08/09/2020 - 12:00

Del 23 al 27 de setembre tothom està convidat a gaudir intensament de la Festa Major, siguin grans o menuts i tinguin les capacitats que tinguin.

Una monitora ajuda a beure aigua a un infant en cadira de rodes en el marc de les activitats de lleure inclusiu de l'estiu 2020

Més de 940 infants s'acullen a les activitats de lleure inclusiu de la ciutat

08/09/2020 - 11:42

Per tal de pal·liar les conseqüències socials, emocionals i econòmiques que la pandèmia ha comportat per a les famílies amb infants i joves amb discapacitat s'ha promogut l'organització d'activitats de lleure inclusiu.

Logo del Banc del Moviment, xarxa solidària de productes de suport

Reobert el Banc del Moviment a partir de setembre

04/09/2020 - 11:57

El 3 de setembre el Banc del Moviment, xarxa solidària de productes de suport de Barcelona, reempren la seva activitat d'atenció als veïns i a les veïnes de la ciutat que volen donar o demanar un producte de suport.

Temps per a tu 2020-2021. Activitats de lleure per a persones amb discapacitat

Obertes les inscripcions a "Temps per a tu", activitats de lleure per a persones amb discapacitat pel curs 2020 - 2021

02/09/2020 - 14:57

Temps per a tu és un servei per fomentar el lleure de qualitat dels infants, adolescents, joves i persones adultes amb discapacitat i, alhora, per promoure la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

Presenten a l'IMPD mascaretes transparents per a facilitar la comprensió labial de les persones amb sordesa

Presenten a l'IMPD mascaretes transparents per a facilitar la comprensió labial de les persones amb sordesa

16/07/2020 - 13:38

Entitats de l'àmbit de la sordesa han presentat un model de mascareta transparent que facilita la lectura labial, de la mà de l'empresa Textil Artigas.

Galeria de vídeos

Mostra’n més