L’Espai d’Inclusió del districte de les Corts és un espai d’acció, de reflexió i d’interacció entre el conjunt dels agents implicats:

  • Entitats de persones amb discapacitat.
  • Entitats del tercer sector.
  • Agents econòmics i de coneixement.

Les accions i iniciatives de l’Espai 20+20+20 aglutinen els principis de compromís, igualtat, col·laboració, cooperació, confiança, respecte, transparència i participació.

L'Espai d'Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l'objectiu d'eliminar barreres i obstacles socials. El projecte aglutina tres grans grups de membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts. El Districte de les Corts impulsa aquest espai amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits, sumant les voluntats i les capacitats d'actors socials diversos, els quals poden aportar conceptes innovadors per enriquir un debat necessari per analitzar com ampliar les accions d'integració.

Propòsits i compromisos de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

L’Espai d’Inclusió 20+20+20 és una plataforma diversa i transversal que treballa amb l’objectiu d’eliminar barreres i obstacles socials.

Trobada inclusió

Membres i trobades de l'Espai d’Inclusió 20+20+20

Cada any, l'Espai d'Inclusió realitza una trobada entre els seus membres: entitats de persones amb discapacitat, entitats del tercer sector, i empreses i institucions dels barris de les Corts.

Notícies

Imatge dels grups de treball de la formació de turisme accessible

Més de cinquanta persones participen a la segona edició del curs de turisme accessible

20/03/2019 - 12:34

Els passats 18 i 19 de març va tenir lloc la segona edició de la formació en turisme accessible i atenció al client amb discapacitat i altres necessitats diverses

Cartell oficial del Saló de l'Ocupació.

Un Saló de l’Ocupació Juvenil obert a tothom

19/03/2019 - 11:24

L’EAL i la XIB informen i assessoren a joves amb discapacitat al Saló de l’Ocupació Juvenil els dies 21 i 22 de març

Cinc anys compromesos vers la inclusió a les Corts

28/02/2019 - 08:35

Constituït el 3 de novembre de 2013, l’Espai d’Inclusió 20+20+20 ha complert cinc anys i ha impulsat gairebé una quarantena de projectes. Te'ls recordem en aquest informe.

Guillermo Hurtado, tècnic d'accessibilitat, durant la Jornada Joc i Ciutat

Cap a una ciutat on tothom hi pugui jugar

13/02/2019 - 11:15

El primer Pla de Joc a l’espai públic incorpora la mirada de la inclusió i l'accessibilitat

La biblioteca Montserrat Abelló impulsa un club de lectura especialitzat en inclusió social

19/03/2019 - 14:29

El club es durà a terme un cop al mes i està adreçat a familiars i professionals relacionats amb les discapacitats mentals.

"T'estiu molt", la campanya de vacances d’estiu per a infants i adolescents

19/03/2019 - 08:55

Fins al 5 d'abril s'obre el període de recollida de números per al sorteig de les activitats del Campus Olímpia. Les famílies que vulguin participar en el sorteig han de sol·licitar un número en línia al web barcelona.cat/vacances.

El sector turístic de les Corts es forma sobre accessibilitat i inclusió social

15/03/2019 - 12:09

Segona jornada de formació amb els professionals del sector hoteler, fruit de l'estudi "Accessibilitat als establiments turístics i comercials del districte de les Corts".

Tallers adaptats i accessibles per crear un regal pel dia del pare

06/03/2019 - 14:09

El centre comercial L'illa Diagonal organitza un seguit de tallers gratuïts, adaptats per a infants amb discapacitat intel·lectual i accessible per persones amb mobilitat reduïda.

Galeria de vídeos

Mostra’n més