El Circorts és un festival de circ, organitzat pel Districte de les Corts, que se celebra a les Corts, concretament al carrer Benavent i la plaça de les Ceràmiques Vicens, que pretén ser punt de referència d’espectacles professionals, defensor del circ emergent, obert a altres disciplines tot interrelacionant diferents llenguatges artístics, amb una amplitud d’horaris per arribar a tots els públics i amb accions de participació per a la dinamització dels serveis i equipaments existents al territori.

Al festival hi col·laboren entitats i equipaments del districte per tal de reforçar els vincles del certamen amb el barri.

Cada any des de fa 25 edicions, durant tres dies les pistes de circ del carrer Benavent i de la plaça de les Ceràmiques Vicens s’omplen de vida, somriures i art circense. El Festival Circorts apropa, de forma gratuïta, aquest art sense fronteres d’edat, llengua o estatus econòmic a tots els públics, alhora que fa una aposta clara per promocionar els artistes emergents el circ de qualitat a tots els públics.