Infants. Una activitat familiar per apropar-se a l’obra de Charlotte Salomon, que s’exposa al Monestir de Pedralbes.

El Monestir de Pedralbes ha organitzat una activitat familiar al voltant de l’exposició “Vida? o Teatre? Charlotte Salomon (Berlín, 1917 – Auswitch, 1943)”. Consisteix en una visita i un taller posterior en què s’explora la relació entre text i imatge i les diferents capes de significat i lectures de l’obra de Salomon.

L’activitat convida a l’exploració d’una obra d’art total, en la qual Salomon usa la pintura, la paraula, el teatre i la música per narrar la seva pròpia vida. En el taller s’experimentarà amb la tècnica del guaix, les transparències i la superposició d’imatges i textos emprats per l’artista.

Per a famílies amb nens a partir de 8 anys.

Horaris


Visita a l´exposició "Vida? o Teatre? Charlotte Salomon (Berlín, 1917- Auswitch, 1943)" i taller en que s´explora la relació entre text i imatge i les diferents capes de significat i lectures de l´obra de Salomon. Una activitat que convida a l´exploració d´una obra d´art total, en la que l´artista usa la pintura, la paraula, el teatre i la música per narrar la seva pròpia vida. En el taller s´experimentarà amb la tècnica del guaix, les transparències i la superposició d´imatges i textos emprats per l´artista.

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Adreça:
Bda Monestir, 9
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona