Aquest petit parc és una delícia per als veïns i veïnes que viuen a prop, ja que ha esdevingut un immillorable jardí de barri. Tot plegat, molt ben distribuït i ornamentat amb una vegetació en la qual destaquen els arbres de floració estiuenca.

Una arcada feta amb totxana que ens recorda el passat industrial de les Corts, a tocar del carrer de Numància, i a partir de la qual comença un canal d’aigua, que, tot serpentejant pel parc, el creua de punta a punta per acabar en una altra arcada similar al carrer de Nicaragua, és l’element que determina la distribució i el paisatge del parc de les Corts.

A banda i banda, llargs parterres atalussats coberts de gespa s’adapten a les corbes del canal. De tant en tant, petites passeres pavimentades delimitades per tanques vegetals fetes amb marfull permeten anar d’una banda a l’altra dels turons.
L’aigua que omple el canal neix en un sobreeixidor situat als peus de la primera de les arcades, que emmarca una gran bola feta amb quatre cercles que homenatja la geometria euclidiana. Lloses de formigó comuniquen els dos costats de la llarga llenca d’aigua.

Titularitat:
Centre públic
Adreça:
Nicaragua, 139
Districte:
Les Corts
Barri:
Les Corts
Codi postal:
08029
Població:
Barcelona