Torna el Barcelona Districte Cultural amb dansa, teatre, circ i música

26/09/2019 - 17:11

D'octubre a desembre es podrà gaudir d'espectacles als centre cívics Tomasa Cuevas-Les Corts i Joan Oliver ' Pere Quart'.

D'octubre a desembre es podrà gaudir d'espectacles als centre cívics Tomasa Cuevas-Les Corts i Joan Oliver ' Pere Quart'.

4 d’octubre, a les 18 h – CC Joan Oliver ‘Pere Quart’
L’Endrapasomnis
Teatre al detall

Ser princesa en un país de somni i no poder somiar perquè els malsons et desperten. Nit rere nit, rere nit, rere nit… Ser rei i somiar que la teva filla somia a les nits amb un regne de somnis. I que dorm. I que et deixa dormir. I que somia. I que et deixa somiar. Llegir més.

18 d’octubre, a les 19 h – CC Joan Oliver ‘Pere Quart’
INDIGESTA FAMA

UAL·LA!

L’artista multidisciplinària Pedorra Sunshine sembla que parli amb una pinça d’estendre la roba al nas. Ah, no, no ho sembla: és que porta una pinça d’estendre la roba al nas. I un mocador que li tapa els cabells i unes ulleres de sol darrere de les quals amaga els ulls. Però potser no només són els ulls, el que ha d’amagar Pedorra Sunshine? Llegir més.

19 d’octubre, a les 21 h – CC Tomasa Cuevas – Les Corts
ARMA DE CONSTRUCCIÓN MASIVA

José y sus hermanas

Són aquelles cadiretes d’escola que van poblar la nostra infància un tron per recordar? Les va carregar el diable amb veritats que no han de ser qüestionades perquè són veritats inqüestionables? L’escola ens ha de fer més grans, més lliures, més savis? Llegir més.

25 d’octubre, a les 21 h – CC Tomasa Cuevas – Les Corts
Cafuné
Cia Du’K’tO

Hi ha paraules que no tenen traducció. Sentiments que no es poden vestir amb paraules. I gestos que amaguen tot allò que no ens atrevim a dir. Llegir més.

8 de novembre, a les 22 h – CC Tomasa Cuevas – Les Corts
La Groovería / Concert
La Grooveria

Hip-hop amb ritme de funk, cadència de jazz i ànima de cúmbia. Versos lliures sobre l’aquí i l’ara, sobre la ciutat i els seus barris, sobre el ser i l’estar, sobre el viure i el sobreviure… Llegir més.

15 de novembre, 18 h – CC Joan Oliver ‘Pere Quart’
5 HISTÒRIES DIFERENTS
Produccions essencials

Un ventilador que es mou a poc a poc, un arquet de violí que s’ha quedat sord, una làmpada que no fa llum, un coixí amorós que no pot abraçar allò que és massa abstracte… Però el ventilador no para de girar, a l’arquet li agrada la música, la làmpada brilla cada cop que somriu i el coixí és qui ens dona més escalfor quan estem tristos. Així que, per poder compartir les seves aventures, només cal caminar al seu pas, cantar al seu ritme, enfocar el seu camí, compartir el seu amor. Llegir més.

15 de novembre, 22 h – CC Tomasa Cuevas – Les Corts
LA CONSTANT I LA VARIABLE
Guillem Roma

Quantes vides té una cançó? Una? Dues? Més? Què hi ha de constant? I què de variable? Com pot canviar? Com ens pot canviar? Com hem canviat nosaltres des de la primera vegada que la vam escoltar? I com ha canviat Guillem Roma per voler canviar les seves cançons, per donar-hi una segona vida amb un nou compàs? Llegir més.

23 de novembre, a les 20 h – CC Tomasa Cuevas – Les Corts
Rastres_Argelers
Aina Huguet (El Maldà)

Només hi havia sorra de platja. I aigua de mar. I desesperació. I por. I gana. I ràbia. I 100.000 persones que ho havien deixat tot enrere i ja no tenien res. Només la por, la gana i la ràbia. Llegir més.

29 de novembre, a les 19 h –  CC Joan Oliver ‘Pere Quart’
3,2,1… Zero
La Jarra Azul

Jo, tu, ella… Germana, mare, veïna, companya… No són xifres, són persones. No són estadístiques, són dones. Dones que pateixen, que ploren, que són colpejades… però que no estan vençudes. Dones que han de retrobar la seva força i dir no, dir ja n’hi ha prou, dir mai més. Llegir més.

13 de desembre, a les 19 h – CC Joan Oliver ‘Pere Quart’
MAMBO
LES ANTONIETES

Guerra o mambo? I per què no guerra a ritme de mambo? O un mambo amb ganes de guerra? O un mambo guerrer? O una guerra de mambos? Llegir més.

14 de desembre, a les 12 h – CC Tomasa Cuevas – Les Corts
Laika
Xirriquiteula Teatre

La Laika va ser el primer ésser viu que va orbitar la Terra. També va ser el primer ésser viu que va morir en òrbita. Llegir més.

20 de desembre, a les 19 h – CC Joan Oliver ‘Pere Quart’
KABARETE
ASSOCIACIÓ DE CIRC KABARETE

Ni plomes, ni lluentons, ni music-hall, ni cabarets… Barcelona, que fins a la dècada dels anys trenta del segle passat i la Guerra Civil va competir amb París com a capital de la nit canalla, amb el Paral·lel com a grandiós epicentre, fa anys que va quedar desplomada, esmorteïda, apagada, potser gris… Llegir més.

Consulta tota la programació i reserva d’entrades.