Barcelona presenta el 5è TRAM Barcelona Open

22/04/2022 - 12:30

El Torneig Internacional de Tenis en Cadira de Rodes comptarà amb 48 jugadors i jugadores i es consolida com un torneig de referencia del Uniqlo Wheelchair Tennis Tour.

El TRAM Barcelona Open, Torneig Internacional de Tenis en Cadira de Rodes arriba a la seva 5a edició i es celebrarà al Reial Club de Polo de Barcelona del 18 fins al 22 de maig. Amb el lema ‘El nostre únic límit el marca la pista’, en el torneig hi participaran 48 jugadores i jugadors de 15 nacionalitats diferents.

Avui, 22 d’abril, s’ha presentat la 5a edició del torneig al village del Barcelona Open Banc Sabadell i ha comptat amb la participació del regidor d’esports David Escudé. El TRAM Barcelona Open es consolida, a la seva cinquena edició, com un torneig de referència del circuit internacional Uniqlo Wheelchair Tennir Tour amb la confirmació dels números 1, 2 i 3 del rànking mundial tant en categoria masculina com femenina.

Torneig de referència

El cartell de luxe que presenta el TRAM Barcelona Open posiciona el torneig com el millor de la categoria ITF2 de la Federació Internacional de Tenis i, un any més, se situa com a primer torneig de la gira de terra previ al Roland Garros. Amb això, el TRAM Barcelona Open es posiciona per donar el salt a la màxima categoria internacional (ITF1) a la propera edició del torneig.

La cinquena edició del torneig recupera, tres anys després, la categoria destinada a jugadors i jugadores amb afectacions a les extremitats superiors amb l’objectiu d’oferir les mateixes oportunitats a totes les categories de la Federació Internacional.

El TRAM Barcelona Open s’obrirà a la ciutadania amb exhibicions, xerrades i activitats paral·leles al torneig, per tal que els barcelonins i barcelonines participin d’aquest esport, que compta amb més de 1.000 jugadors en el rànquing internacional i més de 160 tornejos anuals repartits en més de 40 països de 4 continents.

Més informació