Oberta la convocatòria del concurs de projectes expositius a la Seu del Districte 2020

06/11/2019 - 11:23

Obert el període de presentació de projectes de la convocatòria per a l'any 2020 del concurs de projectes expositius, adreçat a les entitats i associacions que vulguin fer una exposició a l’Espai Expositiu de les Corts.

Com cada any, el Districte de les Corts convoca un concurs de projectes expositius adreçat a les entitats i associacions que vulguin fer una exposició a l’Espai expositiu de les Corts.

Per quart any consecutiu, el Districte convoca a aquelles associacions i entitats que vulguin exposar a la Seu. Un projecte amb l’objectiu de regular les convocatòries de participació, en règim de concurrència, per incentivar la presentació de projectes expositius d’entitats i associacions, sense ànim de lucre, per l’Espai Expositiu Les Corts, situat a la seu del Districte de les Corts, a la plaça Comas, 18, amb l’atorgament d’una subvenció a les entitats seleccionades.

El passat dijous 7 de novembre es va publicar oficialment les bases de la convocatòria al BOPB. Per tant, totes les entitats interessades, poden presentar la documentació i preparar les propostes a partir del dia següent a la publicació. Així doncs, a partir del 8 de novembre s’inicia el termini de 15 dies hàbils per presentar la sol·licitud, que finalitzarà el 28 de novembre de 2019. Qualsevol sol·licitud presentada abans o després d’aquest termini, no serà admesa.

Novetat en la presentació de sol·licituds

Per a la presentació de sol·licituds, i segons l’article 14 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, és obligatori emplenar i presentar la sol·licitud a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (http://www.bcn.cat/tramits), seguint les instruccions indicades en el portal de tràmits. En el cas excepcional de presentació presencial, les sol·licituds i els documents es podran presentar a qualsevol de les oficines del Registre general dels districtes, gerències o instituts.

Podeu consultar aquí les bases generals, així com les bases específiques per tal de preparar els vostres projectes. Qualsevol sol·licitud presentada fora de termini no serà admesa. Cal recordar que s’ha de presentar la sol·licitud de participació, la declaració responsable i l’autorització, documents adjunts al final de les Bases Específiques.