Busca el comerç obert al teu barri a Botigues Obertes

06/04/2020 - 12:20

Comerç. Botigues obertes és una plataforma online de servei a la ciutat, creada i gestionada per Barcelona Comerç i totalment gratuïta.

Barcelona Comerç ha posat en marxa la plataforma www.botiguesobertes.barcelona, des d'on s'informa dels comerços que es mantenen oberts a la ciutat de Barcelona, i al districte de les Corts, des de la declaració de l'estat d'alarma, així com aquells que ofereixen serveis de venda online.

Amb aquesta iniciativa, Barcelona Comerç vol informar el veïnat de Barcelona sobre on es poden abastir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, alhora que contribueix a reforçar la visibilitat del petit comerç que malgrat la dificultat d’aquestes setmanes, segueix aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament a la ciutadania.

La plataforma, oberta a tot el comerç de la ciutat (es tracti d’establiments o serveis, associats o no, a qualsevol dels 24 eixos comercials de Barcelona Comerç) presenta un directori general de botigues que es poden filtrar per activitat i també un mapa interactiu on apareixen geolocalitzats tots els establiments perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris.

A la fitxa de cada comerç o servei apareix la seva adreça, horari i telèfon, a més d’informació pràctica com ara si ofereixen servei de repartiment a domicili, comandes online, per telèfon o whatsapp o si només atenen urgències.

Botigues obertes és una plataforma online de servei a la ciutat, creada i gestionada per Barcelona Comerç i totalment gratuïta. Qualsevol comerç de la ciutat de Barcelona amb autorització per oferir servei segons el Real Decreto-ley 10/2020, de 29 de març, pot gestionar la seva inclusió a la plataforma.

FentBarriFemCiutat