Tots els dijous de març, prova el Walking Futbol a les Corts

13/02/2019 - 10:08

Tots els dijous de març, de 10.30 a 12.30 h al CEM Arístides Maillol, es faran proves gratuïtes d'aquesta nova modalitat del futbol, on córrer està prohibit!

Tocs, passades, remats i gols! La tècnica i la tàctica del futbol però amb una peculiaritat: córrer està prohibit! Arriba a les Corts aquesta nova modalitat de l'esport rei: el walking futbol (futbol caminant).

Una modalitat molt semblant al futbol on els jugadors i jugadores caminen en comptes de córrer.  Un esport obert a totes les edats, i molt indicat per gent gran, que ajuda als qui el practiquen a mantenir-se en forma i tenir un estil de vida actiu, sense importar l’edat o la forma física.

El Walking futbol arriba a les Corts tots els dijous de març amb unes jornades de presentació i proves gratuïtes obertes als majors de 50 anys. La cita serà al centre esportiu municipal d’Arístides Maillol, de 10.30 a 12.30 h.

Després, s’organitzaran les lligues, on cada equip juga un partit per setmana de 50 minuts de durada. Els partits són arbitrats per col·legiats de la Federació Catalana de Futbol.

Vídeo promocional del Walking futbol.