Coneixes el Mercat de les Corts? Descobreix la nova ruta comercial!

02/07/2020 - 14:34

Situat al número 215 de la travessera de les Corts, el Mercat de les Corts t'ofereix 35 parades d'alimentació, roba i complements i restauració. Les vols conèixer?

Saps quins productes t'ofereixen els i les paradistes del Mercat? Coneixes totes les parades de peix, carn, ous, fruites i verdures? Et convidem a fer una ruta per les 35 parades del Mercat de les Corts i conèixe'ls de ben a prop!

La ruta que es presenta a continuació s’emmarca dins la campanya “Ara més que mai, amb el comerç de barri guanya les Corts!”, endegada pel Districte de les Corts i les cinc associacions i eixos comercials del territori amb  l’objectiu d’incentivar la compra al comerç local després de les circumstàncies provocades per la covid-19. A la ruta hi participen 35 parades amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de proximitat, recuperar el comerç local, guanyar en qualitat, atenció personalitzada i donar vida als barris.

El Mercat ofereix una atenció especial als seus clients amb el servei de repartiment a domicili gràcies al conveni entre l’Institut de Mercats de Barcelona i l’Associació Les Corts per la Inserció Laboral (ALCIL). Per a més informació, cal adreçar-se al Punt d’atenció del Mercat o al telèfon 667 570 336.

Descarrega la Ruta del Mercat de les Corts.