Constituït el nou consell plenari del Districte

26/07/2019 - 10:15

Durant la sessió, celebrada aquest dijous 25 de juliol, els i les noves conselleres han pres possessió del càrrec i han votat la presidència, càrrec que tornarà a ocupar Francisco Sierra, de Ciutadans.

Durant la sessió, celebrada el dijous 25 de juliol, els i les noves conselleres han pres possessió del càrrec i han votat la presidència, càrrec que tornarà a ocupar Francisco Sierra, de Ciutadans.

El primer consell plenari del nou mandat ha aplegat desenes de veïns i veïnes de les Corts que van omplir la Sala de Plens per conèixer qui formarà part del nou consell del Districte.

El nou regidor de les Corts, Xavier Marcé, que va exercir com a president del plenari, va intervenir i donar la benvinguda a tothom. Acte seguit, els 15 consellers i conselleres del Districte de les Corts van prendre possessió del càrrec. Per part de Barcelona en Comú, els i les representants són Lucía Carretero i Antoni Coll. Pel que fa al grup del PSC, aquest estarà integrat per Manuel Becerra, Carlos Hornero i Irene Morales. El grup d’ERC comptarà amb Mario Fco. Campelo, Josep M. Gebelli, Mercè Garrigosa i Elisabet Bercial. Junts per Catalunya comptaràn amb Ivan Condes i Eric Manzano, i Ciutadans amb Sònia Reina i Javier Edrosa. Finalment Barcelona pel Canvi i Partit Popular, comptaran amb un conseller cadascú, en Javier Erasuquin pels primers, i Xavier Cañigueral pel PP.

Pel que fa la Presidència del Consell del Districte, l’única candidatura presentada era el regidor Francisco Sierra, de Ciutadans, que va comptar amb 9 vots a favor i 6 en blanc, amb la qual cosa s’elevarà la proposta a l’alcaldessa pel seu nomenament.

Finalment, i per acabar la sessió, els portaveus dels set grups municipals van intervenir per explicar com afronten el nou mandat.

Enllaç al vídeo complet de la sessió de constitució.