Descobreix l'oferta comercial de proximitat del districte!

28/05/2020 - 11:05

La nova campanya per incentivar la compra al comerç local del Districte inclou un mapa de l'oferta comercial de les cinc associacions comercials del territori, amb els 149 comerços que ja s'han adherit.

Necessites producte fresc per fer un bon dinar? Vols anar a la perruqueria o a un centre de bellesa? Tens infants que vulguin passar-ho bé aprenent idiomes? Saps que tot això, i molt més, ho tens a tocar de casa? Mira, mira, et descobrim l'oferta comercial de proximitat del districte de les Corts! 

Gairebé 150 comerços ja s’han adherit a la campanya per reincentivar el comerç de proximitat. Una campanya endegada pel Districte i els diferents eixos i associacions comercials per agrair i reconèixer l’esforç de tots els establiments que han obert durant l’estat d’alarma per la covid-19 per tal d’oferir al veïnat els productes alimentaris, sanitaris i de neteja de primera necessitat. De l’altra, una iniciativa per promoure la compra a les botigues del barri que van haver de tancar temporalment.

Descarrega el mapa comercial de les Corts.

L’associacionisme, clau

Per dur a terme iniciatives que contribueixin a millorar la competitivitat dels negocis, desenvolupar la identitat de la zona comercial, influir en les millores del nostre entorn i promoure canvis en els hàbits dels consumidors, és vital la unió del comerç.

L’associacionisme impulsa el comerç de proximitat i potencia valors com la sostenibilitat, la solidaritat, la cocreació i la col·laboració. A més, ajuda a construir i a difondre la marca d’identitat del territori, tot reforçant la seva singularitat.

Entrevistes als presidents/es de les associacions

Coneix, de primera mà, com van viure les diferents associacions i eixos comercials la situació generada per l’estat d’alarma de la covid-19. Hem parlat amb els diferents presidents i presidentes de l’Eix comercial Sants-Les Corts, les Corts comerç 08028, El Cor de les Corts, El Mirall de Pedralbes i el Mercat de les Corts.

Audiovisuals
El Mirall de Pedralbes (1)
El Mirall de Pedralbes (2)
El Mirall de Pedralbes (3)
Eix Sants-Les Corts (1)
Eix Sants-Les Corts (2)
Eix Sants-Les Corts (3)
Eix Sants-Les Corts (4)
Eix Sants-Les Corts (5)