El carrer del Pisuerga estrena nova imatge

13/08/2018 - 12:08

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer del Pisuerga.

 

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer del Pisuerga al barri de la Maternitat i Sant Ramon. Aquestes obres han permès l’ampliació de les voreres i la creació d’una placeta i una zona verda, millorant així l’espai públic i ampliant l’espai per al vianant. També s’ha incorporat un carril bici de doble sentit per afavorir la mobilitat sostenible.

S’ha actuat sobre una superfície total de 6.000 metres quadrats per millorar les condicions de l’espai públic i adaptar-lo a les circumstàncies actuals de mobilitat, accessibilitat, seguretat, enllumenat i renovació de materials i serveis.

Amb la reurbanització, s’ha eixamplat la vorera sud-oest a 9,80 metres i s’ha col·locat una seqüència de parterres de grans dimensions que generarà una placeta i àmplia zona verda amb plantes ornamentals i aromàtiques –que es plantaran al mes de setembre, quan no faci tanta calor- que funcionarà com un espai amb valor pedagògic per a l’Escola Pau Romeva, la qual ha participat en la definició dels usos de les voreres.

A més, en aquesta zona, s’ha ubicat nou mobiliari urbà i elements biosaludables destinats a l’exercici físic per adults, aquests últims a la placeta amb l’avinguda Xile. També s’han renovat les xarxes d’enllumenat, amb tecnologia LED i clavegueram.