Set rutes per a redescobrir el territori d'una manera singular

27/04/2021 - 13:17

Endinsar-se pels carrers del barri de les Corts, descobrir el recinte que dona nom al barri de la Maternitat i Sant Ramon, gaudir dels pavellons Güell al barri de Pedralbes, parar per observar l’art que amaga l’avinguda més llarga de la ciutat, veure el districte des d’una òptica feminista, conèixer el Campus Sud o aprofitar els camins i instal·lacions esportives del territori. Tot això i més, ho trobareu a les set rutes per les Corts.

El Districte disposa de set rutes per a redescobrir el territori d’una manera singular, tres d’elles territorials per descobrir els diferents barris, i quatre temàtiques, una feminista, una esportiva, una sobre el Campus Sud i la ruta de l’art per l’avinguda Diagonal.

Les rutes estan disponibles de forma gratuïta al web del Districte, en format PDF i en tres idiomes (català, castellà i anglès), perquè la ciutadania les pugui descarregar al seu dispositiu mòbil o imprimir, i adaptar-les, fer-les completes, triar només algunes parades o barrejar punts d’interès de diferents rutes.

A cada document podreu trobar una introducció general, amb descripcions de cadascun dels punts de visita, rigorositat històrica, bibliografia per ampliar informació i detalls sobre l’accessibilitat dels diferents punts.

També es programaran visites guiades per Festa Major, Nadal, entre d’altres.

S’ha editat també un document que aglutina informació resumida de totes les rutes. Consulta’l aquí.

També podeu trobar les rutes en castellà.
I, ara, també, en anglès: