El Districte de les Corts presenta sis rutes per a redescobrir el territori d'una manera singular

25/06/2020 - 13:17

Les rutes estan disponibles en PDF i de forma gratuïta al web. Són la ruta del barri de les Corts, ruta del barri de Pedralbes, ruta del barri de la Maternitat i Sant Ramon, ruta esportiva, ruta feminista i ruta d'art en Diagonal.

Endinsar-se pels carrers del barri de les Corts, descobrir el recinte que dona nom al barri de la Maternitat i Sant Ramon, gaudir dels pavellons Güell al barri de Pedralbes, parar per observar l’art que amaga l’avinguda més llarga de la ciutat, veure el districte des d’una òptica feminista o aprofitar els camins i instal·lacions esportives del territori.

El projecte, endegat pel Districte, sorgeix per unificar i homogeneïtzar criteris i disseny de diversos treballs fets anteriorment al Districte. Així doncs, podeu trobar disponible sis rutes, tres d’elles territorials per descobrir els diferents barris, i tres temàtiques, una feminista, una esportiva i la ruta de l’art per l’avinguda Diagonal.

Les rutes estan disponibles de forma gratuïta al web del Districte, en format PDF, perquè la ciutadania les pugui descarregar al seu dispositiu mòbil o imprimir, i adaptar-les, fer-les completes, triar només algunes parades o barrejar punts d’interés de diferents rutes.

A cada document podreu trobar una introducció general, amb descripcions de cadascun dels punts de visita, rigorositat històrica, bibliografia per ampliar informació i detalls sobre l’accessibilitat dels diferents punts.

També es programaran visites guiades per Festa Major, Nadal, entre d’altres.

S’ha editat també un document que aglutina informació resumida de totes les rutes. Consulta’l aquí.

Presentació de la ruta amb el regidor

Aquest dijous 25 de juny s’ha presentat la ruta amb una visita guiada “a mida”, on hi ha participat el nou regidor de les Corts, Joan Ramon Riera, i altres membres del consistori, per diferents punts del territori, com a mostra representativa de cadascuna de les rutes i adaptant la proximitat i el temps de que es disposava.

Més informació