El Festival Circorts es reprograma per a l'octubre a causa de la covid-19

11/06/2020 - 14:02

El Festival s'hauria d'haver celebrat aquest cap de setmana, però a causa de les circumstàncies generades per la covid-19, es trasllada al cap de setmana del 16, 17 i 18 d'octubre de 2020.

El Festival Circorts és un espectacle de circ gratuït amb malabars, acròbates, clowns, poetes i músics. Una trobada que presenta trets distintius que el fan diferent a la resta de manifestacions circenses de la ciutat, al mantenir la identitat pròpia de circ emergent, cohesionador i inclusiu.

Aquest cap de setmana del 12 al 14 de juny, el Districte de les Corts havia de celebrar la 21a edició d’aquest festival de circ. A causa de l’Estat d’alarma i les circumstàncies generades per la pandèmia de la covid-19, els organitzadors han decidit mantenir l’esperit del festival viu i no suspendre’l, sinò reprogramar-lo per al mes d’octubre.

El Circorts, doncs, se celebrarà els dies 16, 17 i 18 d’octubre i s’adaptarà a les noves circumstàncies i mesures de sanitat i seguretat, entre d’altres, l’aforament limitat i la necessitat de reservar prèviament l’accés a l’espectacle.

Com cada any, durant tres dies, les pistes de circ del carrer Benavent i de la plaça de les Ceràmiques Vicens es tornaran a omplir de vida, somriures i art circense. Per a viure-ho encara haurem d’esperar una mesos, però el color del circ omplirà ben aviat aquest espai. Estigueu atents, que a final d’aquest mes de juny us sorprendrem! 

Si us vau perdre l’edició de l’any passat, us deixem un recopilatori fotogràfic i el vídeo resum recopilatori dels espectacles.