Els centres cívics de les Corts segueixen oberts #desdecasa

01/04/2020 - 16:34

Cultura i lleure. Els quatre centres cívics del districte han aturat les seves activitats i serveis presencials, però segueixen treballant #desdecasa amb diversos tipus d’activitats.

La xarxa de centres cívics de Barcelona, tot i que els equipaments van tancar les portes el 13 de març, segueix oberta virtualment a través de les xarxes socials, des de les quals ofereix activitats i propostes de tot tipus: per a infants, per cultivar una afició, per fer una mica d’exercici, per veure un espectacle, per cuinar o per escoltar un concert.

Aquest és el cas també dels quatre centres cívics del districte, el Tomasa Cuevas-les Corts, el Josep M. Trias i Peitx, el centre cívic Can Deu i el Joan Oliver ‘Pere Quart’. Tots ells han aturat les seves activitats i serveis presencials, però segueixen treballant #desdecasa amb diversos tipus d’activitats.

Consulteu les xarxes socials i pàgines web de cada centre cívic del districte per veure què hi podeu trobar. A més, la Xarxa de centres cívics de la ciutat segueix oferint:

Música

Els centres cívics no només ofereixen l’opció de recuperar a Facebook i Twitter concerts que han tingut lloc en aquests equipaments, també recomanen concerts en línia de grans sales del món o proposen col·laborar en llistes col·laboratives de Spotify.

Fotografia

També organitzen propostes participatives per compartir fotografies durant el confinament, ja sigui fent-ne de noves per explicar com es viuen aquests dies o bé recuperant imatges antigues familiars o dels barris.

Tallers i programacions extres

A la majoria de centres es poden seguir fent les activitats dirigides a través de les xarxes socials, ja siguin tallers de ioga, pilates, balls i danses de tots els estils, gastronomia, informàtica o dibuix i pintura, per exemple, o activitats puntuals o periòdiques, com teatre, contes, dansa o exposicions.

Alhora, han preparat noves programacions extres pensades específicament per als dies de confinament, com cicles per recuperar xerrades que han tingut lloc als centres i espais de divulgació o cursos de nova creació.

Activitats familiars

Els infants també tenen el seu espai als centres cívics, que proposen treballs manuals per a nens i nenes, contes i moltes altres activitats ben variades.

Consulteu aquí tots els detalls de les activitats dels centres cívics.