Els centres cívics i equipaments de les Corts segueixen actius amb activitats en línia

05/11/2020 - 14:13

Cultura i lleure. Els quatre centres cívics del districte han aturat les seves activitats i serveis presencials, però segueixen treballant des de casa amb diverses propostes.

Els quatre centres cívics del districte han aturat les seves activitats i serveis presencials, però segueixen treballant des de casa amb diverses propostes. Pots seguir-los per les xarxes socials o a través dels webs!

Tot i que programació cultural presencial i la programació presencial de tallers als centres cívics està suspesa, aquests equipaments segueixen desenvolupant activitats previstes a la resolució de la Generalitat com la informació personalitzada amb mesures preventives, les activitats d’intervenció educativa, els programes de suport juvenil i les activitats d’intervenció social com els menjadors socials, o el programa de vacunació, entre d’altres.

L’activitat s’ha traslladat aquests dies a la xarxa i, a través de la pàgina web o de les diverses xarxes socials dels centres cívics del districte, trobareu tota una oferta de tallers, activitats i conferències en línia.

Descobreix les diferents activitats virtuals que t’ofereixen els centres cívics:

Biblioteques del districte

Pel que fa a les dues biblioteques de les Corts, aquestes es mantenen obertes però se’n limita l’activitat al servei de recollida i lliurament de documents reservats prèviament. Es manté també tota l’activitat en línia i la cessió d’espais a centres educatius per a l’activitat col·lectiva.

Ateneu de Fabricació de les Corts

L’Ateneu segueix oferint en línia alguns dels seus serveis com:

  • Assessorament projectes individuals, treballs de recerca
  • Assessorament al professorat
  • Prototipat
  • Reunions amb el professorat
  • Visites guiades per exposicions
  • Visistes guiades per conèixer l’equipament
  • BIBLIOLAB MAKER

I de forma presencial fa l’assessorament de projectes grupals (grup classe bombolla), sempre complint les mesures de seguretat i higiene.