IV Cursa d’orientació inclusiva als jardins de la Maternitat

25/10/2018 - 11:53

S'ha celebrat la IV Cursa d’orientació inclusiva als jardins del recinte de la Maternitat

IV Cursa d’orientació inclusiva

El dimecres 24 d’octubre s’ha celebrat la IV Cursa d’orientació inclusiva als jardins del recinte de la Maternitat organitzada conjuntament pel Districte de les Corts i el Districte de Sarrià – Sant Gervasi.

En aquesta quarta edició ha participat l’alumnat d’escoles d’educació especial i d’escoles ordinàries d’ambdós districtes en activitats de sensibilització relacionades amb la pràctica de l’esport i en una cursa d’orientació inclusiva.

L’objectiu de la Cursa d’Orientació és la realització d’una activitat inclusiva per a tothom i on les persones participants tenen una funció en el grup. Amb un mapa i una brúixola, els equips han de coordinar-se i orientar-se per acabar la cursa. És un esport d’equip, que no requereix preparació física prèvia i que cerca la inclusió de totes les persones a l’activitat.

Les escoles  i organitzacions participants són: Escola Fàsia Sarrià, Escola d’Educació Especial Pedralbes, Centre d’educació especial Guru, Escola Orlandai, IPT Jeroni de Moragas, CEE Esclat, Escola Paideia, Escola Duran i Bas,  Jocviu Associació , La Nova Fita i l’Associació Esportiva de Barcelona.