Joan Ramon Riera nomenat nou regidor del districte de les Corts

11/06/2020 - 13:57

Riera també assumeix l’àrea d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional i la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

L’alcaldessa, Ada Colau, ha presidit aquest dijous al matí l’acte de presa de possessió de Joan Ramon Riera com a nou regidor de l’Ajuntament de Barcelona, en substitució de Marga Mari-Klose, que ha renunciat per motius de salut.

En aquest sentit, Joan Ramon Riera assumeix l’àrea d’Infància, Joventut, Persones Grans i Diversitat Funcional, i la regidoria del districte de Les Corts, que fins ara liderava Xavier Marcé, que passa a ser regidor del districte de Nou Barris. Riera també assumeix la presidència de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

L’alcaldessa ha destacat la forta vocació de servei públic, amb dedicació exigent i a peu de barri, que requereix la feina de regidor, i ha donat la benvinguda a Joan Ramon Riera, vinculat a l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2005, quan va iniciar les seves primeres responsabilitats polítiques al districte de l’Eixample.

Riera, regidor del grup municipal del PSC, ha pres possessió del càrrec agraint la feina feta per Marga Mari-Klose i oferint “compromís, treball i ganes d’aprendre”. El nou regidor ha considerat la política com un “bon motor de canvi”, i avui mateix ja ha participat a la seva primera Comissió de Govern.