La cursa 'En marxa per la paràlisis cerebral' obre les inscripcions

01/08/2019 - 11:27

La novena edició d'aquesta cursa solidària se celebrarà el 13 d'octubre al districte. Si hi vols participar, ja t'hi pots inscriure!

La cursa, que enguany arriba a la novena edició, està organitzada per la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i Ipsen Pharma, amb l'objectiu de donar visibilitat i sensibilitzar a tota la societat de la realitat i de les capacitats d'aquestes persones.

Diumenge 13 d’octubre, coincidint amb la cloenda de la Festa Major de les Corts, se celebrarà una nova edició de la cursa solidària “En marxa per la paràlisis cerebral”. Una cursa amb dos recorreguts, 5 i 1 quilòmetres, oberta a tothom i inclusiva.

Una cursa molt especial que serveix per fer un homenatge a totes les persones que conviuen amb la paràlisis cerebral i altres discapacitats similars. També per reconèixer la tasca de persones i entitats que treballen dia a dia en l’atenció, formació, educació, salut, autonomia personal, defensa dels drets, integració social i laboral d’aquest col·lectiu.

Aquesta cursa disposa de dos recorreguts:

  • Recorregut de 5 Km (4.500 m). Sortida: 09.30 h.
  • Recorregut d’1 Km (1.350 m). Sortida: 10.15 h.
    La sortida i arribada de la cursa serà a l’avinguda Sant Ramon Nonat nº15.

Inscripcions obertes

Les inscripcions a la cursa es poden fer a través de la seva pàgina web.

Aquests són els preus (el preu inclou samarreta tècnica oficial i bossa del corredor):

  • Nens i joves (menors d’edat): 2€
  • Persones amb discapacitat (totes les edats): 2 €
  • Adults (majors d’edat): 4 €

Les inscripcions també es poden fer a les entitats membres de la FEPCCAT o el mateix dia de la cursa (sempre que no s’hagi superat el màxim de participació establert de 2.500 persones).

Els protagonistes d’enguany

Com cada any, la cursa té uns protagonistes molt especials. Enguany són en Javier i la Dèbora, que viuen a la mateixa residència de la Fundació ASPACE Catalunya, són companys i millors amics i comparteixen cartell amb l’actriu i humorista Yolanda Ramos.

La cursa busca voluntaris

Com en moltes activitats lúdico-esportives, els voluntaris formen una part imprescindible del bon desenvolupament de la cursa. Per això, l’organització de l'”En marxa” busca voluntaris per cobrir diferents posicions el dia de la cursa (lliurament de samarretes, avituallament, muntatge….).

Per inscriure’t com a voluntari/a, cal omplir el següent formulari.