Ja tenim el cartell de Festa Major!

02/08/2019 - 13:08

El cartell dissenyat per Enrique Molina serà el que representarà la Festa Major de les Corts 2019.

El cartell dissenyat per Enrique Molina serà el que representarà la Festa Major de les Corts 2019.

Una proposta que barreja la cultura popular, la inclusió, la diversitat dels tres barris i l’ambient de festa. Gegants, diables, tabalers, castellers i en Pau Farinetes ballen i fan festa al voltant del recinte de la Maternitat, el centre cívic Can Deu i el Monestir de Pedralbes. Aquests són els protagonistes principals de la proposta guanyadora del concurs de cartells, obert a tota la ciutadania.

Un cartell que ha estat seleccionat d’entre les 21 propostes que es van presentar, per un jurat format per diferents entitats de la Federació de les associacions i comissions de festes de les Corts, així com membres de la Taula de Cultura del Districte.

L’autor del cartell és l’Enrique Molina, dibuixant i periodista de 35 anys apassionat de la il·lustració infantil, l’editorial i el món de l’autoedició. Graduat en Il·lustració per l’EASD Serra i Abella de l’Hospitalet, va completar la seva formació a l’Escola de la Dona de Barcelona. Enguany Molina també va ser el guanyador del concurs de cartells de la Festa Major de la Marina, al districte de Sants-Montjuïc.

La festa grossa del districte comença a fer rodar els seus engranatges per tenir-ho tot a punt per al tret de sortida el 4 d’octubre. Reserva les dates, perquè tindràs molt a fer!