La primera Audiència Pública després de l'estiu serà el 22 de setembre i no presencial

15/09/2020 - 10:24

La sessió se celebrarà a partir de les 18 h a la de la Seu del Districte i es podrà seguir per streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Barcelona: Decidim.barcelona.

La sessió se celebrarà a partir de les 18 h a la de la Seu del Districte i es podrà seguir per streaming a través de la pàgina web del Districte i de la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Barcelona: Decidim.barcelona.

Amb motiu de l’actual situació sanitària derivada de l’afectació de la covid-19 i d’acord amb el que estableix la normativa sanitària vigent, amb limitació de reunions de més de 10 persones, l’Audiència Pública se celebrarà sense presencia ciutadana.

La sessió es podrà seguir des de casa per streaming a través del web del districte, de la plataforma Decidim.barcelona o directament a l’enllaç del canal de Youtube. 

La participació de les entitats veïnals i de la ciutadania es produirà de la següent forma i a través dels canals que s’indiquen a continuació:

  • No presencial: per fer les peticions, queixes i reclamacions es realitzarà mitjançant el correu electrònic audiencialescorts@bcn.cat  o bé el registre previ a través de la plataforma Decidim.Barcelona. Per poder formular les peticions, queixes, i  reclamacions cal tenir un perfil d’usuàri/a a decidim.barcelona. Obrir-lo és molt fàcil (consultar com registrar-se)!
    Les  peticions, queixes, i  reclamacions que s’hagin rebut a través d’aquest canal, seran llegides pel regidor president i respostes pel regidor del Districte . Sempre i quan sigui possible les consultes s’ajuntaran per temes per fer més àgil l’Audiència. D’altra banda, i com sempre, les peticions, queixes i reclamacions que no es contestin en la mateixa sessió de l’Audiència Pública seran contestades a través de l’IRIS en el transcurs del mes posterior a la sessió.
    Les peticions es poden enviar fins a les 17.30 h del dilluns 21 de setembre.

Què és l’Audiència Pública del districte?

El fòrum ciutadà o Audiència Pública, d’àmbit de districte, és la trobada en una data determinada dels responsables municipals amb la ciutadania perquè aquesta pugui rebre informació, presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació.