Inscripcions per la Cavalcada de Reis Sants-Les Corts

07/12/2012 - 00:00

Ja gairebé som al Nadal, i com cada any, els Reis Mags tornen per fer regals a tots els nens. Si els vostres fills volen fer de patges a la gran Cavalcada de Reis de Sants-Les Corts, cal fer una inscripció que s'ha de lliurar abans del dilluns 19 de desembre.

Ja gairebé som al Nadal, i com cada any, els Reis Mags tornen per fer regals a tots els nens i les nenes. Els podreu veure a la gran Cavalcada de Reis de Sants-Les Corts, organitzada per l’Associació Cultural Vallespir. Si els vostres fills volen fer de patges, cal fer una inscripció que es pot recollir als següents punts:

  • OAC Les Corts (Pl. Comas, 18)
  • OAC Sants-Montjuïc (Creu Coberta, 104)
  • Super-Carn (Galileu, 79)
  • Peluqueria Reyes de la Corte (Galileu, 286)
  • Joieria Tic Tac (Joan Güell, 95)
  • Joguines Patricia (Joan Güell, 131)
  • Cansaladeria Joan Vidal (Vallespir, 55)
  • Finques Jordan (Vallespir, 57)
  • Caribean Cofee (Vallespir, 161)

que s’ha de lliurar abans del dijous 19 de desembre.

No es cobrarà quota d’inscripció.

En cas que el nombre d’inscripcions rebudes superi el de places disponibles es farà un sorteig públic el diumenge 22 de desembre de 2013 a les 17.30 h a la Societat Coral l’Espiga de les Corts (Joan Gamper, 30).

Les inscripcions que surtin escollides rebran una trucada telefònica o un correu electrònic per recollir les instruccions pertinents del dia, hora i lloc on es farà la reunió informativa a la qual hauran d’assistir els nens.

Portaran roba d’abric sota el vestit que se’ls facilitarà el dia de la Cavalcada al vestuari (samarreta, jersei de coll alt, polar…), leotards blancs, pantalons de pana o texans, sabates fosques (preferentment botes), i guants blancs.

Cap nen o nena podrà escollir el lloc a ocupar a la Cavalcada. L’organització decideix aquest aspecte. Però podeu indicar la vostra preferència, puntuant de 1 a 8 la carrossa a la que us agradaria anar en cas de que fos possible (on 1 seria la que us agradaria més i 8 la que menys).

La Cavalcada de Reis pretén donar la imatge de serietat i ordre que mereix un acte d’aquest nivell, per la qual cosa tots els participants s’hauran de comportar amb total correcció i atendre estrictament les indicacions que els donin els membres de l’organització.

L’edat mínima per participar és de 5 anys (en cas de que el nen o la nena tingui menys edat l’assegurança no es fa càrrec dels possibles danys, per la qual cosa la inscripció serà refusada. Penseu que esteu impedint que hi puguin participar altres nens o nenes).

Observacions: Cal indicar si el nen o la nena pateix alguna malaltia a la pell o al·lèrgia que necessiti maquillatge especial, i també si pateix algun tipus d’al·lèrgia o intolerància alimentària.

I els adults que vulguin fer de voluntaris per acompanyar la Cavalcada poden enviar un correu electrònic a cavalcadareisvallespir@gmail.com, especificant nom i cognoms, edat, telèfon, adreça i correu electrònic.