Teatre infantil: La Caputxeta i el llop

16/11/2012 - 00:00

El diumenge 2 de desembre, a les 12 h, al centre cívic de les Corts (c/ Dolors Masferrer i Bosch, 33-35), va tenir lloc l'espectacle de teatre infantil La Caputxeta i el llop. L'espectacle va comptar amb mesures d'accessibilitat.

El diumenge 2 de desembre, a les 12 h, al centre cívic de les Corts (c/ Dolors Masferrer i Bosch, 33-35), va tenir lloc l’espectacle de teatre infantil La Caputxeta i el llop.

Aquest espectacle és una adaptació del llibre original de “Caputxeta i el llop”. Narra com la Caputxeta ha que portar una cistella amb menjar a la seva àvia, que viu al mig del bosc, perquè pugui cuinar un pastís per presentar-lo al concurs anual de la comarca.

Pel camí, coneix un valent agent forestal, motiu que aprofita el llop per poder enganyar-la i d’aquesta manera arribar abans que ella a la casa de l’àvia i així poder menjar-se tots els pastissos i el que trobi al seu pas.

L’espectacle va comptar amb les mesures d’accessibilitat:

  • Intèrpret en llengua de signes
  • Subtitulació en pantalla
  • Audiodescripció en directe
  • Visita anticipativa i tàctil (a les 11.30 h).

L’espectacle va comptar amb la presència de la Ima. Sra. Irma Rognoni, regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, de la Sra. Ester Capella, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Disminució, i de la Sra. Sònia Tubau, consellera de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports del Districte de les Corts.