Teatre a les Corts: El sexe dels àngels

26/11/2012 - 00:00

En commemoració al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el diumenge 2 de desembre a les 20 h, al centre cívic Les Corts (c/ Dolors Masferrer i Bosch, 33-35), tindrà lloc una representació de l'obra teatral El sexe dels àngels, d'Emili Corral.

En commemoració al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el diumenge 2 de desembre a les 20 h, al
centre cívic Les Corts
(c/ Dolors Masferrer i Bosch, 33-35), va tenir lloc una representació de l’obra teatral
El sexe dels àngels
, d’Emili Corral.

Fitxa tècnica:

Interpretes: Rosa Cadafalch. Adolfo Colmenares, Eladio Herranz, Andreu Sanz, Judit Saula (amb l’assessorament d’Isabel Palomeque)

Ajudantia de direcció: Silvia Molins

Producció executiva: Lupe Julià

Autor i direcció: Emili Corral

Escenografia i vestuari: Jota Cortés

Construcció escenografia: Mago Martin

Disseny de So: David Arenas

Disseny de llums i cap tècnic: Lluís Garcia

Durada: 80 minuts

Sinopsi:

Estimar i desitjar i sentir-nos estimats i desitjats es una recerca que a tots ens afecta, sense excepcions. Per això, tan se val si la vida es més o menys convencional i si segueix els patrons establerts.

La història ha deixat clar que seguir la norma no és garantia de felicitat. Què podem fer, aleshores, quan les estructures sobre les quals hem dipositat els ciments de les nostres creences es desfan per la seva pròpia inconsistència? Quan els antics patrons no ens vesteixen a tots per igual?.

És temps de tornar-nos a inventar, de perdre la por al que és nou i desconegut, de trencar les barreres mentals i físiques, revisar les nostres creences i trobar noves fórmules on cada individu pugui seguir el camí de la felicitat i aportar a la resta el millor de si mateix. Cansats de la lamentació i l’autocompassió, hem escollit el camí del riure, de l’humor negre i la comèdia esbojarrada a ritme de vodevil, per mostrar allò que es diferent sense prejudicis i trencar amb els estereotips. I si El sexe dels àngels esdevé algun dia una obra caduca i antiquada, haurem aconseguit més del que ens esperàvem.

El contingut d’algunes escenes pot ferir la sensibilitat de l’espectador.