Torna la pista de gel de Nadal de Pedralbes Centre

20/11/2012 - 00:00

Pedralbes Centre ofereix per onzè any consecutiu la pista de gel de Nadal inspirada en l'emblemàtic Rockefeller Center de Nova York. Com a novetat, aquest any arriben uns pingüins per llogar que seran patinadors per als mes petits que així podran aprendre a lliscar sobre el gel amb més seguretat i estabilitat.

Aquest any, la pista de gel romandrà oberta de l’1 de desembre al 13 de gener.

El cost de l’entrada és de 7 € por sessió (50 min) i és obligatori l’ús de guants. També es podran aconseguir entrades a 4 € en hores determinades.

Es poden adquirir entrades a través de les promocions que realitzen els diferents comerços i a la pàgina web www.pedralbescentre.com, o al Facebook http://www.facebook.com/Pedralbes, on s’aniran comunicat les diverses activitats.

Pedralbes Centre (Av. Diagonal, 609-615) va inaugurar la seva primera pista de gel l’any 2002. Des de llavors, any rere any, la pista de gel de 400m2 ha atret patinadors de diferents punts de la ciutat i en els dues darreres edicions ha arribat a superar els 9.000 visitants. Inspirada en l’emblemàtic Rockefeller Center de Nova York, tots dos centres s’assemblen per la seva conceptualització, situats en zones financeres amb oficines i hotels de luxe al seu voltant, botigues a la planta baixa i una plaça lúdica, al centre, amb terrasses, on es realitzen activitats durant l’any. Ara s’ha plantejat la possibilitat d’agermanar les dues pistes.