Consulta els espectacles familiars accessibles 2021

24/12/2020 - 11:16

S'obre la nova temporada amb aquests nous espectacles amb llengua de signes catalana, audiodescripció i subtitulació.

S'obre la nova temporada amb aquests nous espectacles amb llengua de signes catalana, audiodescripció i subtitulació en pantalla.

En Jan Totlifan – Teatre i titelles

Aquesta obra va guanyar el premi FETEN 2016 al millor espectacle de titelles. Dirigida per una de les millors companyies de titelles d’Europa, L’Estaquirot Teatre. Aquesta és la història d’un nen a qui de petit, a casa seva, li feien tot: des de cordar-li les sabates, a vestir-lo o tallar-li el menjar. Fins i tot, de gran, en Jan té un ajudant, en Nicolau, que també li fa tot. Què passarà quan en Nicolau desapareixi?

El llop ferotge – spin-off

Un divertit “spin-off” del personatge del llop de La Caputxeta Vermella i altres contes. El llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable, o potser senzillament tenia molta gana?

L’Hort de Can Pitrocs

Els senyors Pitrocs tenen l’hort amb les fruites, verdures i hortalisses més gustoses de tota la comarca. Però des de fa temps tenen un petit problema de difícil solució: els ocells els fan malbé part de la seva producció. El senyor Pitrocs decideix construir un espantaocells, i acabar així amb les visites d’aus afamades. El nou vigilant però, té una peculiar inquietud per a un espantaocells, la curiositat de conèixer món. Serà paradoxalment un ocell qui li donarà la oportunitat de viure experiències absolutament diferents i la capacitat per poder viatjar.

La programació familiar accessible de l’Ajuntament de Barcelona sorgeix fruit a la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb els districtes de Les Corts, l’Eixample i Sant Andreu. Les mesures d’accessibilitat dels espectacles garanteixen el gaudi i la participació de tots els infants i les seves famílies: interpretació en llengua de signes, subtitulació en pantalla, servei d’audiodescripció en directe, etc.