Obrim les portes dels centres esportius municipals

13/05/2022 - 12:33

Jornada de portes obertes a tots els centres esportius municipals el cap de setmana del 14 i 15 de maig.

Barcelona té una gran xarxa d’instal·lacions esportives, entre les quals destaquen els centres esportius municipals (CEM). Els dies 14 i 15 de maig els 41 CEM de la ciutat celebren una jornada de portes obertes dirigida a tots els veïns i veïnes de Barcelona perquè puguin visitar-los de manera gratuïta. A més, molts centres obriran també les portes per a la pràctica esportiva a les instal·lacions i oferiran matrícula gratuïta durant aquest mateix cap de setmana.

D’altra banda, es recomana visitar el web de cada centre per consultar les condicions i l’horari de les instal·lacions. Tot i que no és imprescindible, es recomana reservar cita prèvia per assegurar la visita.

L’esport, a l’abast de tothom

La xarxa d’equipaments esportius municipals està pensada per garantir que a la ciutat tothom pugui trobar un espai per desenvolupar activitat física d’acord amb les seves preferències o necessitats. Per aquest motiu, els equipaments esportius municipals estan oberts gairebé cada dia de l’any.

A més, l’Ajuntament, a través de la xarxa de CEM, ofereix diferents tarifes i descomptes a diferents grups de població. En total, hi ha més de dues-centes tarifes diferents i les podeu consultar directament a cada equipament, per exemple, n’hi ha per a gent gran o gent jove, per a famílies, per a famílies monoparentals, per a persones a l’atur o per a persones amb discapacitat.