Presentem l'Estratègia Barcelona per a l'Accessibilitat amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

02/11/2021 - 12:09

Desde l'IMPD, organitzem un acte per presentar l'Estratègia Barcelona per a l'Accessibilitat Universal. Reserveu-vos la data!

Desde l'IMPD, organitzem un acte per presentar l'Estratègia Barcelona per a l'Accessibilitat Universal. Reserveu-vos la data!

El 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i, com cada any, Barcelona se suma a la celebració.

Enguany amb el lema ‘Som diversitat. Construïm Barcelona’, aprofitem l’efemèride per reivindicar els drets de les persones amb discapacitat i  posar en valor la riquesa de la diversitat alhora de construir una ciutat justa i igualitària.

Des de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), posem el focus en el dret a l’accessibilitat i a la plena inclusió del col·lectiu de persones amb discapacitat organitzant un acte per presentar el diagnòstic i  l’Estratègia Barcelona per a l’Accessibilitat.

L’acte

L’acte tindrà lloc el 2 de desembre, el dia previ al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, de les 12 a les 14 hores al Saló de Cent de l’edifici de l’Ajuntament (Plaça Sant Jaume, nº 1).

L’acte, presidit pel Sr. Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat i president de l’IMPD, comptarà amb subtitulació i servei d’interpretació en llengua de signes.

L’entrada serà gratuïta però caldrà inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat.

Aviat publicarem el programa i el formulari d’inscripció.