S’aprova el projecte de reparcel·lació de l'entorn del Camp Nou

17/01/2020 - 13:14

urbanisme. L'aprovació del document suposa un pas més en els tràmits per fer realitat l’Espai Barça

La previsió és que les primeres obres d'urbanització puguin començar durant el primer semestre del 2020: primer pel carrer Menéndez Pelayo, en el tram comprès entre Martí i Franquès i Joan XXIII, i més endavant, executant la resta de vials.

El Govern municipal ha donat llum verda al pla urbanístic que inclou les modificacions que cal fer a les  parcel•les  de l’entorn del Camp Nou per poder executar l’Espai Barça, i ara caldrà inscriure les parcel·les al Registre de la Propietat.

L’Espai Barça és un projecte per reurbanitzar el Camp Nou i el seu entorn, obrint el recinte al veïnat i generant així un nou espai ciutadà de qualitat.

L’aprovació del pla urbanístic, juntament amb l’aprovació el desembre passat del projecte d’urbanització dels entorns del Camp Nou, són requisits necessaris per poder obtenir la llicència de construcció del futur Camp Nou.

El club, actualment amb el 90% de la propietat del terreny, va arribar a un acord amb els afectats per tramitar el document amb l’Ajuntament.

La previsió és que les primeres obres d’urbanització puguin començar durant el primer semestre del 2020: primer pel carrer Menéndez Pelayo, en el tram comprès entre Martí i Franquès i Joan XXIII, i més endavant, executant la resta de vials.