Traductor de google :

Data final aproximada

La instal·lació de Lluís Lleó, la formen sis monòlits de pedra arenosa tallats com si fossin grans llenços pintats per les dues cares. Aquesta obra, titulada 'Morphos nest in a cadmium house', vol ser, segons Lleó, "una reflexió sobre la fragilitat de la bellesa". Per aconseguir-ho, l'artista ha distribuït els blocs en dos grups de tres per "mantenir la simetria de la façana d'accés als jardins del Palau" de Pedralbes.

Aquesta disposició, sense cap barrera entre l'obra i el ciutadà, obre la porta que, segons Lluís Lleó, "la gent jugui a pilota en aquest espai, o hi faci la migdiada, hi llegeixi i després marxi". Per l'artista, aquesta "llibertat per escollir què fer davant l'obra" representa "la democràcia de l'art".

De Manhattan, a BarcelonaAquesta mateixa obra va ser exposada a Manhattan entre l'abril i l'agost de l'any passat i ara ha tornat a Catalunya per quedar-s'hi una bona temporada. Dels sis blocs de la instal·lació, tres són propietat de l'artista i els altres tres, del Banc Sabadell i tots han estat cedits a l'Ajuntament de Barcelona per quatre anys, prorrogables a quatre anys més. Així doncs la previsió és que estiguin instal·lats a la Diagonal a llarg termini.

Horarios

Avinguda Diagonal, al davant del Palau de Pedralbes

Dirección:
Av Diagonal, 686
Districto:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Ciudad:
Barcelona