L'Àgora Infantil impulsada entre l'Ajuntament de Barcelona i la Biblioteca Andreu Nin torna amb la segona temporada amb l'objectiu d'atreure a infants i famílies a aquesta emblemàtica via.

Aquesta tardor continuem amb la programació de l'Àgora infantil amb la col·laboració de la Biblioteca del Gòtic Andreu Nin.

Tota la programació per gaudir des del cor de les Rambles


14 de setembre 17:30h " Espectacle de circ a l'Àgora infantil.
Un pallasso intenta dur a terme l'espectacle de circ més perillós del món amb malabars i roda bola. A càrrec d'EnCIRCant el barri i Charles performance.


5 D'octubre 17:30h "La meva nina no vol menjar"
L'Elena us farà una classe magistral per aprendre a cuinar a través dels contes, els objectes i els titelles. Us explicarà com la Berta aconsegueix que la seva nina mengi gràcies a la inspiració de la seva àvia als consells dels seus pares i amb l'ajut del públic. A càrrec de l'Elena Codó. Cia En clau de Clown.


19 d'octubre 17:30h " Contes Reciclats"
Sessió de contes per a parlar sobre la importància de l'aigua, del reciclatge i de la reutilització per a contribuir preservar el Medi ambient. Espectacle de narració i objectes a càrrec de Fundació la Roda i Raig de sol contes.


26 d'octubre 17:30h "contes del món"
Contacontes per a infants amb perspectiva intercultural i participativa, creat per Línia Cultura Rambles i Servei de Mediació intercultural del Districte de Ciutat Vella, amb la col·laboració de famílies veïnes del Districte.


2 de novembre 17:30h. "El Vaixell de paper"
Pel mar de les Antilles jo viatjo en vaixell de paper, contant milers d'històries que no et pots perdre. Els nens són l'esperança del món, perquè els nens són els que saben estimar. A càrrec de la narradora i actriu Marieta Sánchez.