Al teu costat, des de casa

24/04/2020 - 18:31

Et fem cinc cèntims dels serveis i activitats que tens al teu abast

Et fem cinc cèntims dels serveis i activitats que tens al teu abast.

Des del 13 de març passat, seguint les indicacions de l’Ajuntament de Barcelona, el Centre LGTBI està tancat com a mesura de prevenció per la Covid-19. Consegüentment, s’han suspès tant el programa d’activitats com els serveis d’atenció personal, grupal i familiar. De la mateixa manera, les entitats residents i la resta d’associacions que fan ús de les instal·lacions també han cancel·lat actes, serveis i activitats.

Més a prop del que et penses

Malgrat el tancament temporal, l’equip del Centre LGTBI continua treballant des de casa. Si tens dubtes o qualsevol tipus de consulta, pots adreçar-te a nosaltres a través del correu info@centrelgtbibcn.org.

A més, continuem programant activitats a les xarxes: xerrades, diàlegs, entrevistes, accions de participació, etcètera. Trobaràs més informació als apartats de notícies i activitats del web.

Les entitats, en marxa

No només el Centre manté la seva activitat a distància. Moltes entitats ofereixen activitats en línia i serveis d’atenció i acompanyament per via telemàtica. Te n’hem preparat un petit resum.

Els serveis municipals tampoc s’aturen

L’Ajuntament de Barcelona ha agrupat tota la informació municipal, les mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19 i els recursos de suport en el web “Barcelona des de casa”. Hi trobareu consells de salut, informació sobre accions d’ajuda a la ciutadania i recursos per a nens i nenes, entre altres.

També s’han reforçat els serveis adreçats a les dones per donar resposta al possible augment de casos de violència masclista derivats de la situació de confinament.

D’altra banda, les persones que requereixin algun tipus d’atenció amb caràcter d’urgència relacionada amb casos d’LGTBI-fòbia s’hauran d’adreçar al cos dels Mossos d’Esquadra (tramitació de denúncies). L’Oficina per la No Discriminació, que resta tancada, ha habilitat dos canals d’atenció telemàtica. També pots contactar amb l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Per a qualsevol altra necessitat de tipus social, tens a la teva disposició nou centres de serveis socials de guàrdia i el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, segons correspongui.