Aquest dissabte 21 ens trobem a la Festa Major de Sant Antoni!

19/01/2023 - 13:56

Dissabte 21, celebrem la Festa Major de Sant Antoni

El Centre LGTBI de Barcelona participa a la Festa Major del barri de Sant Antoni amb dues actuacions musicals: el show d’electroguarritrop de Missex i l’electrònica d’arrel afro de Miriam /TNTC i Susan Rott. Serà a les 20h als Jardinets de l’Alguer (avinguda Mistral, 10).

Com cada any, al gener arriba la Festa Major de Sant Antoni que omple de música, festa i cultura popular els carrers del barri.  

El Centre LGTBI no es vol perdre l’esdeveniment, i per això participa amb una doble actuació musical, el dissabte 21 de gener a partir de les 20h als Jardinets de l’Alguer (Avinguda Mistral, 10).  

En primer lloc gaudirem de l’electroguarritrop de la mà de Missex, que es defineix com “la migra que aterra agitant minories que es transformen en majories, ocupant els carrers i diversos escenaris”. L’artista arriba disposada a fer ballar al públic amb els seus ritmes provocadors, electrònics i tropicals.

A continuació pujaran a l’escenari les DJs Miriam/TNTC i Susan Rott, ambdues interessades en la música experimental que combina l’electrònica amb sons de la diàspora africana. Mentre Miriam/TNTC barreja la música de club amb estils diversos que abasten des del techno al tarraxo, Susan Rott reivindica ritmes més melòdics, amb un so percussiu molt marcat.  

L’activitat és gratuïta, amb entrada lliure fins a completar l’aforament.